donderdag 23 april 2015

Maten tuinbank

Tuinbank Geschaafd Lariks Douglas in maten snel geleverd in heel Benelux. Vanaf de achterkant wordt de tuinstoel rugleuning vastgeschroefd. Montage van de rugleuning op een steigerhout tuinstoel XL. Onderdelen van de tuinbank.


C Planken van centimeter. D Latten van 30x62x5milimeter, deze maat kan ook .

De hoogte van de loungebank bepaal je ook zelf. Maak dan de bank iets hoger en de zitting iets korter. Wil je een actievere zit? Afmetingen: 1x 2x cm. Behandeling: Onbehandeld.


Materiaal: Vuren steigerhout. De lage buitenbank (passend bij onze eettafels van steigerhout ) bieden wij u aan in 7 . Hoeksets vind je volop bij tuinmeubelen.

Unieke bank op maat van steigerhout kopen? Steigerhout bankje in maten. Bekijk de unieke modellen van janhout. Het stappenplan om de bank van steigerhout te maken vind je op onze website. Op maat gemaakte houten tuinbank bestellen?


Bij Het Houten Huis bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve houten meubelen voor een betaalbare prijs. En dan niet van die loungebanken, maar van die ouderwetse tuinbanken die je soms ook in parken kunt vinden. Mijn zusje en ik hebben onze jongste zus zelfs een tuinbank cadeau gedaan voor haar huwelijk! En gelukkig was ze er heel blij mee.


Het fijne aan een tuinbank is dat je . Betonnen tuinbank antraciet. Voor op maat gemaakte tuinmeubels, geheel afgestemd op uw wensen. Ook ideaal voor dakterras of balkon.


Kies voor een tuinbank op maat met bv tafel en kast. Wij maken verschillende modellen banken voor in uw tuin of terras. Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank.


Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar.

Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Geef ons je specifieke wensen en afmetingen door en we. Hoekbank Kiki Een mooie, grote hoekbank met meer dan genoeg lig- en zitruimte.


Strak afgewerkt door de dichte onderkant, zijkanten en achterzijde. Ook deze bank heeft, net als loungebank Sylvia doorlopende armleuningen achterlangs, waardoor ruimte ontstaat voor een boek, glas of iets anders. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen, tuinbanken , parasols, tuinhoezen en nog veel meer.


Onze tuinmeubelen kunt U natuurlijk ook komen bewonderen in onze mega showroom te Asten. Bij Wiegers XL kunt U altijd rekenen op zeer scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende . Deze mooie tuinbank is zeer gebruiksvriendelijk. Deze bank is zeer geschikt om neer te zetten op bijvoorbeeld een balkon. De bank kan heel snel uitgeklapt worden en dus ideaal om snel wat meer zitplaatsen te creĆ«ren.


Een ander voordeel is dus ook dat u hem snel weer kunt opbergen als u hem niet meer . Stoere houten tuinbank uit de collectie Original. De bank is eenvoudig online te bestellen in jouw gewenste maat en kleur. Onze Classic teak tuinbank is al jaren een absolute bestseller.


De classic tuinbank bewijst met zijn goed uitgedachte vormen dat een goed design tijdloos is! Wij leveren hem in veel verschillende maten , dus hij is er voor elke tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts