donderdag 16 april 2015

Pvc h profiel

PVC H - profielen van meter om isolatieplaten te monteren. Zeer scherp geprijsd en makkelijk online te bestellen. Geleverd door heel Nederland.


Naast alle genoemde profielen heeft NPI een ruim assortiment profielen voor plaatmateriaal voor het perfecte afwerken van veel verschillende toepassingen. Vaak in diverse kleuren en bedrukkingen.

De profielen zijn onderhoudsarm, UV- bestendig en slagvast. Montage kan door nieten, spijkeren, schroeven en lijmen. Afmetingen, Kleur, Lengte in cm. Aantal stuks per verpakking. Ontdek ons assortiment Kunststof profielen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Veel kunststof profielen.

Voor schuifdeursysteem of gevelbekleding. U- profiel of hoekprofiel. Plafondprofiel en afdekprofiel. Rubbermagazijn heeft een uitgebreid assortiment H - profielen.


Tevens zijn de profielen zeer veelzijdig toepasbaar. De H - profielen zijn van mos of volrubber gemaakt. Zo kunnen de rubber H - profielen worden gebruikt als afdichtingprofiel , randafwerking, klemprofiel of als stootrand bij uw boot, caravan of gesloten bestelbus. Wij hebben voor u de ideale oplossing wanneer u PIR platen wilt bevestigen zonder schroeven te zien. Dit profiel is van PVC kwaliteit en is . Op deze manier heeft u geen naden en schroefkoppen in het zicht.


Gebruik deze aansluitprofielen in wit pvc van het merk Arcansas voor verschillende toepassingen binnen en buiten. Prima als decoratie of om constructies te verstevigen, af te werken en te beschermen. Deze profielen zijn meter lang, 2cm hoog en 1cm breed. Ze hebben een dikte van 5mm.


Naar het vergelijk Vergelijken.

Maar ook voor andere diktes kunnen wij voor H - profielen bestellen. Een ruim assortiment Kunststofprofielen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Danenberg Shop, levert snel en voordelig uw onderhoudsvrije bouwmaterialen voor de particulier en professionals.


Geef de rand van het paneel extra bescherming. Het kunststof profiel is vochtbestendig. Toepasbaar bij panelen van maximaal 10mm dik. Te bevestigen met lijm of kit.


Via een lijmwijzer kun je de juiste lijm of kit selecteren. Afneembaar met vochtige doek en niet agressief schoonmaakmiddel. Deze PVC buizen met H - profiel bestaat uit twee schaaldelen, ieder voorzien van een éénzijdig opgelijmd H - profiel.


Slagvast - Licht van gewicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts