donderdag 16 april 2015

Fotoplafond

Wolkenplafond of een andere afbeelding nodig? Deze unieke LED fotopanelen of fotoplafond zijn speciaal ontworpen voor systeemplafonds. De afbeeldingen zijn gedrukt op de achterzijde van een acrylaat plaat. Gratis verzending, jaar garantie, binnen dag geleverd! Een fotoplafond is van toegevoegde waarde in iedere denkbare ruimte.


Onze lichtoplossing voegt daglicht, ruimte en natuur toe aan uw omgeving en is een ware eyecatcher.

Bij OpenCeilings hebben we hoogwaardige fotoplafonds ontwikkeld die eenvoudig toepasbaar zijn in een systeemplafond. Het fotoplafond van Lumick. Uw interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte.


Fotoplafond van Wantix LED. De gemiddelde installatietijd van een OpenCeilings bedraagt slechts minuten. Professionele fotoplafond met afdruk naar keuze. Model zonder aluminium ran maximale beleving voor uw bedrijfspand.


U kunt kiezen uit diverse afbeeldingen uit ons assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk uw afbeelding naar wens aan te vragen.

Het systeem wordt compleet geleverd en is eenvoudig te installeren. De LED Foto Plafond levert een positieve bijdrage aan de sfeer in de werkomgeving en de belevenis van een gebouw. Wij maken voor u op maat fotoplafonds in diverse maten tot wel 8m2.


Breng buiten naar binnen met een afbeelding van een mooie wolkenlucht. Het resultaat is een systeemplafond met daarin. Unieke luchtplafond met CeilSky foto plafondpanelen. Denk bij de verbouw van een kantoor, receptie of andere inrichting eens aan het plafond. Het bied een verrassende manier om een unieke, eigen sfeer te creëren in een interieur.


Vervang een aantal panelen van het standaard systeemplafond door de LED verlichte plafondpanelen van Ceiling66. Wonderlight Pro LED paneel wolkenplafond foto afbeelding, wit. Met een fotoplafond van Plameco bent u verzekerd van ongekende mogelijkheden. Ieder gewenste afbeelding kunnen wij afdrukken op onze hoogwaardige plafonds.


Met verlichte fotoplafonds creëer je een bijzondere sfeer. Hoge resolutie afbeeldingen zorgen voor een natuurlijke werkomgeving. Ik wil u graag kennis laten maken met deze vernieuwende tren het foto plafond.


Leo Oosterhoff Montage levert LED panelen met fotoafdruk voor verschillende projecten, maar wordt met name toegepast in klinieken, tandartspraktijken, kantoren, klaslokalen etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts