maandag 20 april 2015

Veranda met lamellendak

Lamellendak versus veranda. Dichterbij de natuur wonen en die voelen. We willen het steeds vaker. Zoals reeds vermeld in een eerdere blog, brengt het buitenleven in het natuurlijke zonlicht ons enkel maar voordelen.


Wat als die natuur nu gewoon in het verlengde van uw woonst zou liggen ? Ideaal als carport of dichte veranda.

OP IEDERE GEWENSTE MAATVOERING TE BESTELLEN. Als enige kunnen wij het lamellendak produceren op iedere gewenste maatvoering. Het elegante ontwerp is de ideale oplossing . Unieke vrijstaande lamellenoverkapping V8Levanto. De lamellenoverkapping V8Levanto is een exclusieve vrijstaande lamellen overkapping. Voorzien van uniek electrisch met afstandsbediening beweegbaar aluminium lamellendak.


Het lamellendak kunt u gemakkelijk electrisch open en sluiten met de bijgeleverde . De lamellendak terrasoverkapping met beweegbare lamellen is een stijvolle toevoeging aan uw tuin, die tegelijkertijd ook zon en regen weert.

Een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda. Project te Arendonk ( Antwerpen ). Past een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda , dat is vast en zeker een vraag waar vele een antwoord op zoeken. Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven. Een dak dat open kan geeft u nog meer het gevoel dat u buiten zit.


Doordat de lamellen traploos, elektrisch of handmatig, kunnen worden geopend bepaalt u precies hoeveel zonlicht u naar binnenlaat. Het is ook koeler met dit dak omdat de warme lucht in uw veranda naar boven wordt afgevoerd. Een beschutte leefruimte die zich aanpast aan jouw woning: lamellendak Levanto. Ben je op zoek naar de ultieme buitenbeleving?


Agava lamellendaken door ons rechtstreeks geïmporteerd wij zijn de goedkoopste met lamellen daken. In woningbouw en interieurinrichting vervaagt het verschil tussen binnen en buiten. Het naar binnen trekken van de buitenwerel maar ook de huiselijke inrichting van onze buitenruimtes, is wellicht dé woontrend van het moment. We creëren almaar meer kwalitatieve buitenruimtes waar het zalig . Hebt u een losstaand terras in uw tuin?


Met de lamellendak veranda creëert u een knusse ruimte en geniet u volop van uw terras. De lamellen regelen op natuurlijke wijze de temperatuur en bieden bescherming. Heeft u interesse in een stijlvol lamellendak ? Neem dan contact op met Marino Zonwering.

Wij helpen u graag aan een uiterst kwalitatieve lamellenoverkapping. Dit ingenieuze product geeft u veel meer leefruimte. Bovendien wordt uw buitenleven door ons dak in perfecte harmonie gebracht met uw pand.


Marino Pergola Agava Pergola Agava is de stevigste pergola op de Europese markt. Deze stijlvolle lameloverkapping van de aller hoogste kwaliteit geeft meer ruimte aan uw buitenleven in perfecte harmonie met uw leefomgeving. Geniet ten volle van je tuin of terras zonder in te moeten leven aan comfort en uitzicht. Wat zijn de mogelijkheden bij een terrasoverkapping met lamellen ? Zijn ze zonwerend en waterdicht?


Welke mogelijkheden zijn er? Overkappingen met een lamellendak. Een veranda met nog meer flexibiliteit. Steeds meer wordt er gekozen voor een veranda met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor.


Doordat u de lamellen kunt verstellen, en bij sommige uitvoeringen ook volledig op kan schuiven . Elektrisch bedienbare lamellenoverkapping van aluminium. De Verano Levanto V8is een overkapping met kantelbare lamellen en kan uitgevoerd worden in iedere RAL-kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts