woensdag 22 april 2015

Zonnescherm cassette

Knikarm zonnescherm casette. Een cassette knikarmscherm is een knikarmscherm dat in gesloten stand helemaal afgesloten is. Hierdoor kunnen er geen vuil of insecten bij komen.


Dit versterkt de duurzaamheid van het doek en de onderdelen in het knikarm zonnescherm. Bij dit type zonnescherm is uw doek aan alle .

Eigenlijk is dit schern de V2Ipanema, maar voor de actie is dit scherm tijdens de actie V2Copa genoemd. Standaard wordt dit scherm nu gratis uitgevoerd met een degelijke Somfy motor . De Furore Cassette is een scherm met een zeer eigentijdse uitstraling. De afgeronde vormen geven het scherm een fraaie omlijning die naadloos zal aansluiten op iedere gevel. Doek volledig beschermd door cassette Cassette onttrekt alle bouten en moeren aan het.


De meest geleverde knikarmschermen zijn de zogenaamde cassetteschermen en semi- cassette schermen. Een cassettescherm wil zeggen dat de rol met zonweringdoek en de knikarmen veilig opgeborgen zitten in de aluminium behuizing, wanneer het scherm dicht is. Handig, want zo krijgt het weer geen invloed op .

De cassette zonnescherm is een perfecte bescherming tegen de zon voor de terrassen. Door de cassette van de stof en het mechanisme goed beschermd tegen weersinvloeden. Alleen in vaste maten verkrijgbaar.


Als privilige dealer van Verano Zonwering bent u bij Zon en Scherm verzekerd van de beste, goedkope zonneschermen. Topkwaliteit luifels met jaar garantie. Nederlands bedrijf dé online specialist in raamdecoratie!


Informatie over Malibu gesloten cassette. Maatwerk Gesloten Cassette knikarm scherm. De knikarm schermen zijn te bedienen dmv slinger, elektrisch bediend dmv wandschakelaar of . Marbella Gesloten Cassette.


Rainbow Ibiza Gesloten Cassette. Koop of Verkoop zonnescherm cassette op Marktplaats. Ambiance kan je kiezen voor ruim 2RAL-kleuren en structuurlakken zonder meerprijs!


Een knikarmscherm is ideaal als terrasscherm. Door de constructie kan je gewoon onder het scherm doorlopen. Dit scherm is uitgevoerd met half open cassette.

Het knikarmscherm is verkrijgbaar in een brede maatrange en wordt op maat gemaakt. Snelle levering en tot jaar garantie. Kies dan voor een open of semi cassette. Kan er regen bij uw knikarmscherm, kies dan voor een gesloten cassette.


Door te investeren in een gesloten cassette gaat uw knikarmscherm langer mee en voorkomt u dat u over jaar een nieuw zonnescherm aan moet schaffen. De meerprijs van een gesloten cassette ligt rond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts