maandag 20 april 2015

Ramen zemen zonder water

Wat gebruikt de glazenwasser om de ramen netjes te laten drogen zonder watervlekken ? Glazenwasser die de ramen van kantoorpanden doet zonder ze te drogen met een zeem. Hij doet dit vanaf de grond met een grote stok en borstel. Je krijgt je ramen gemakkelijk en snel schoon met groene zeep (glicerine) en twee microvezeldoekjes. Neem twee emmers warm water , vul er een met groene zeep (niet te veel).


Doe een doekje in de groene zeep en zeem je raam in.

Meteen daarna neem je het doekje uit de schone emmer water en wring je goed uit en . Van spons tot krantenpapier. Benut het allemaal om uw ramen te wassen zonder strepen. Pak een emmer en vul deze met warm water en voeg wat druppels afwasmiddel ( een paar druppels per vijf liter water ) toe. Dompel alvast je spons in de emmer en ga vervolgens schoon schip maken. Een scheutje spiritus is dus helemaal niet meer nodig om je ramen te zemen.


Haal de planten uit de vensterbank en zet ze. Mijn moeder heeft speciale doekjes eentje moet je nat maken met gewoon water dan ga je over het raam.

En het andere doekje maak je het mee droog. Er komt geen trekker aan te pas en helemaal streep loos en schoon. Als ik ramen was dan moet . Voor heldere ramen kan je wat glansmiddel ( detergent) voor de vaatwas aan je water toevoegen. Tot slot doet ook een halve ui of een beetje azijn wonderen voor proper gewassen ramen zonder.


Het is de kunst natuurlijk om je ramen te lappen zonder strepenfestijn. En dat ligt niet alleen aan jouw zeemskills. De hoeveelheid schoonmaakmiddel speelt namelijk een belangrijke rol bij een streeploos eindresultaat. Wist je dat teveel schoonmaakmiddel in het water juist voor strepen zorgt?


Ramen wassen zonder strepen. Iedereen wil graag de ramen wassen zonder daarna last te hebben van zichtbare strepen. Maak een sopje met heet water , pak een trekker, spons, . Ook glansspoelmiddel voor de vaatwasser heeft dezelfde werking als azijn.


Neem, na het wassen van je ramen , de laatste vochtrestjes weg . Showroom klaar maken personenauto € 37. Wassen buitenzijde, deurposten, binnenzijde ramen. Stofzuigen interieur, schoon . Heb je net je ramen gewassen, blijken er strepen te verschijnen.

Over hoe je dat probleem moet vermijden bestaan er heel wat theorieën. Het effectiefst is gewoon lauw water met een scheutje azijn of citroensap gebruiken. Nu het zonnetje volop schijnt, vallen ze extra op: de strepen op je ramen. Wij geven je twee supertips om strepen te vermijden bij het ramen lappen.


Haal alles van de vensterbank af, dat werk makkelijker en zo kan je niets omstoten. Maak met de spons het raam goed nat, veel vuil zal nu al door de spons . Voor het schoonmaken van de ramen hoeven geen dure producten te worden gekocht. Gewoon wat water , afwasmiddel of zeep is voldoende. Vervolgens streeploos nazemen met water.


Alles streeploos schoon zonder water te gebruiken, zeer makkelijk in gebruik. De in de handel verkrijgbare ruitenreinigers heb je echt niet nodig om je ramen streeploos schoon te krijgen. Normaal bevuilde ramen worden weer schoon met warm water en een zeem. Zijn de ramen heel erg vuil, doe er dan een paar eetlepels spiritus, een doorgesneden ui of citroen in het water. Uien zijn handige hulpmiddelen als je strepen op je ramen wil vermijden.


Hoe dat in z'n werk gaat? Gebruik een ui voor streeploze ramen. Hoe kan ik ramen wassen zonder strepen?


Wat ook kan is eetlepels citroensap in een plantenspuit of waterverstuiver en vul aan met water. Besproei de ramen met de oplossing en veeg ze schoon met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts