dinsdag 28 april 2015

U profiel sandwichpanelen

Productinformatie U - profiel. U - profiel voor het monteren van een tussenwand van vlakke sandwichpanelen. De lengte van het profiel is 3m. Kies voor panelen van 40mm dik het profiel 60x42x40. Gratis in lengte op maat gemaakt.


De sandwichpanelen kunnen op maat direct op de bouwplaats geleverd worden.

Daarnaast kunnen wij het gehele pakket voor u verzorgen, denk hierbij aan lichtcassettes , gordingen, zetwerk zoals bijv. Atlijd grote voorraad sandwichpanelen en profielen in verschillende lengtes en diktes. Denk hierbij aan het afdekken van plaatmateriaal of staaldeuren met RVS u profiel op maat. Het profiel wordt dan op de vloer bevestig waarna de platen op het profiel worden geplaatst.


Hierdoor zijn de platen . Ter ondersteuning hebben wij voor u de. Wilt u direct een offerte neem dan contact op met . SAB- profiel : de grootste leverancier van sandwichpanelen , profielplaten , gordingen en zetwerk. Alles op maat gemaakt voor uw bouwproject.

Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal bent u bij SAB- profiel dus aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring met sandwichpanelen , . Lopende meters sandwichpanelen te koop Wandsandwich, daksandwich, drupneuzen, u - profielen , bevestigingsmateriaal, silicone,. Diverse u- en hoekprofielen op voorraad t. Bericht door klein Za 19:09. Hoi, ik wil een vijver bouwen met wel een vreemde maat maar dat kan niet anders.


Ik wil dit doen met sandwich-panelen. Alle profielplaten , sandwichpanelen en dakpanplaten kunnen op maat en in diverse kleuren geproduceerd worden. Iedere bestelling kan aan huis geleverd worden. Onze commerciƫle dienst staat ter uwer beschikking voor de nodi- ge technische informatie en adviseert u graag bij de juiste product-.


Wie weet er een adres in een straal van km rond Oss waar ik voor een mooi prijsje een partij u profielen kan kopen? REX SDW DAK AGRI CLEAN. Heeft u vragen over onze producten?


Weet u niet wat u nodig heeft? Bent u opzoek naar een speciale maat? Wij zijn te bereiken via e- mail of telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts