donderdag 16 april 2015

Brink campman vloerkleden

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee we al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in onze fabriek in Lichtenvoorde het gros van onze vloerkleden. Verschillende technieken zorgen voor een diverse uitstraling van de collecties. De geweven vloerkleden zijn verkrijgbaar in hoogpolig en laagpolig met een gesneden pool.


Onze experts leggen u graag in . Graag bieden naar waarde.

De prachtige kleurbeelden in dit karpet geven rust in uw interieur. De kleurstelling in het karpet is zeer zorgvuldig samengestel waardoor het kleed zeer makkelijk in uw interieur past. Een prachtig kleed met echte wollen stenen inleg. Robuust zoals robuust bedoelt is! Hierbij worden natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces gebruikt.


Het geweven kleed is geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen en is een echte blikvanger. Vloerkleed Tribe is met de hand geweven en gemaakt van leer. Dit kleed is antistatisch, geluiddempen comfortabel en geschikt voor vloerverwarming.

Tevens outlet met hoge kortingen! Nu met GRATIS levering en dagen retourgarantie. Grootste assortiment vloerkleden , breng sfeer en kies voor de grootste collectie. Gratis stalen service en bezorgservice.


Ook maatwerk en speciale opdrachten. In deze collectie zitten. Combo Design is officieel dealer van Brink en Campman. Kom snel naar onze website en vind het goedkoopste, mooiste en beste Bri.


In eigen studio wordt ieder jaar een nieuwe . Een vloerkleed moet hoogwaardig zijn. U wilt immers niet volgende week alweer een ander kleed moeten kopen. De kunde, kennis en ontwikkeling die door deze ruime tijd is opgedaan ziet u dan ook terug in de . Het bedrijf produceert al 1jaar vloerkleden van hoge kwaliteit. Het vloerkleed Rocks is een geweven tapijt kwaliteit welke leverbaar is in standaard maten en speciale maten.


Er zijn diverse kleuren leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts