donderdag 26 oktober 2017

Wastafel kom natuursteen

Wilt u zich wassen een prettige omgeving? Plaats een design waskom op uw wastafelblad! Tegeldepot brengt uw badkamer tot leven! Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Saniclass wastafelblad 120-Corestone NOmet kraangaten? Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Doordat u een waskom op een lavaboblad plaatst komt deze iets hoger te liggen dan een geïntegreerde wasbak. Wanneer u uw gezicht wilt afspoelen hoeft u minder voorover te bukken en spat er minder water op. Daarnaast behoudt u meer vrijheid om uw wasgelegenheid geheel naar uw eigen wens vorm te geven.


Mooie natuurstenen waskommen vanaf €495! Prachtige natuurstenen waskommen al vanaf €495! Wij hebben waskommen te koop in verschillende designs en afmetingen al vanaf €4per stuk!

Natuurstenen wastafel van topkwaliteit. Waskom natuursteen online bestellen. Bij Art of Nature hebben we exclusieve natuursteen waskommen gemaakt van versteend hout uitgeholde keien marmer. De natuurlijke vorm van de steen bepaald de vorm van de waskom. Mooi assortiment waskommen van marmer, natuur of hardsteen.


Een waskom voor de beste prijs online bij max4home. Groot assortiment en altijd snel geleverd. Een opzetkom geeft een andere uitstraling dan een standaard vrijhangende wastafel of een wastafel met een onderkast (badmeubel). Koop extra voordelig op Badkamermarkt.


Lanesto Solid Marmo kom opzetwastafel 40cm mat-wit. Maak je wastafel schoon met warm zeepwater en een zachte doek. Gebruik nooit een schuurspons of schuurmiddelen omdat deze de natuursteen beschadigen en de toplaag, die het oppervlak afsluit, verwijderen.


Hierdoor kunnen krassen, vlekken en doffe plekken ontstaan. Vóór gebruik, wrijf de natuurstenen wastafel in met olijfolie voor extra bescherming. Dit betekent dat ze gevoelig is voor bevlekking.


Vandaar, reinig onmiddellijk na het morsen, houd het oppervlak stofvrij, sta niet toe dat vervuiling zich ophoopt (make-up, water, etc.), spoel de wastafel na gebruik . Volledige productinformatie.

Elke zondag bij ons op de vrije Markt Baarle Nassau te Baarle Nassau De mooiste producten worden gecreëerd door de natuur zelf. De mens moduleert om het nog aantrekkelijker en functioneel te maken. Het duurt een tijd voordat deze klaar . Normale prijs € 11Speciale prijs € 9per stuk. DUBBELE waskom in natuursteenElke waskom is verschillend!


Niet alleen vanwege de stijlvolle en luxe uitstraling zijn waskommen populair, ook de praktische voordelen spelen een belangrijke rol. Sanidirect beschikt over een breed scala aan waskommen: van ronde tot vierkante en van ovale tot rechthoekige designs. Een wastafel word tegenwoordig ook wel een wasbak of waskom genoemd. Een wasbak is een kom gemaakt van glas, metaal, natuursteen , kunststof of van porselein.


In de kom kan een kraan worden gemonteerd hierbij kan worden gekozen uit een fonteinkraan, wastafelkraan of een mengkraan. Niet alle opbouw wastafels moeten gecombineerd worden met bijzondere kranen. Er zijn ook talloze keuzes voor waskommen met kraangat. Hier kunnen de standaard wastafelkranen op geplaatst worden.


Deze modellen zijn verkrijgbaar in natuursteen of keramiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts