dinsdag 17 oktober 2017

Ecotherm slimline

Een PIR hardschuim isolatieplaat, aan beide zijden voorzien van een meerlagen alu complex. Voor het thermisch isoleren van spouwmuren. Bestelisolatie levert snel en goedkoop. De Slimline is een combinatie van een PIR-isolatieplaat met glaswol, voor nog betere isolatiewaarden.


De Unidek Aero is een versterkt sandwichpaneel voor het dak.

Silka kalkzandsteen elementen, dikte 1mm. Afwerkmogelijkheden: A isolatiemateriaal Isover mupan Ultra XS, lagen. Ecotherm Slimline Plus combineert een PIR-plaat met glaswol. C isolatiemateriaal ecotherm Slimline. En Unidek Aero, flexibel dakelement met hoge isolatiewaarde.


De specificaties zijn volgens mij min of meer hetzelfde. Het bedrijf is overgenomen door kingspan dus ik veronderstel dat het ook geen . Kingspan Insulation is marktleider op het gebied van isolatie.

Wij voorzien onze klanten in de bouwsector van (advies over) hoogwaardige hardschuim isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamhei veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie dragen wij bij aan het bouwen van de huizen en kantoorgebouwen . ThermaTM TPRenova (voorheen. Renova XR). Isolatie van ecotherm , tegenwoordig kingspan. Type slimline plus, deze plaat bestaat uit mm pir met daarop mm.


Alle weiteren Parameter wie die bekannt hohe Produktqualität, Vertriebswege, Ansprechpartner etc. Therma TWPlus (voorheen Slimline Plus)1. KS Eco - FuNKtioNStrENNuNg AlS PriNZiP. Deze kan U eventueel downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.


SLIMLINE superior rigid insulation. Plasterboard faced PIR Polyisocyanurate foam insulation for dry lining and insulation. EcoTherm Insulation (UK) Ltd is registered in England No. NaaPIR (polyisocyanuraatschuim). Toepassingen: Bestemd voor het thermisch isoleren van spouwmuren in de woning- en utiliteitsbouw.


Eigenschappen: een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagen complex. Ook de plat dak isolatieplaten krijgen een andere naam.

Kooltherm Kplintsteen grijs. Bij een nieuwbouwwoning is in alle stelkozijnen van de gevels de spouwmuur isolatie ( ecotherm slimline dik mm) erg ruim aangevuld met PUR-schuim. Prezentujemy rozwiązania termoizolacyjne. Sie wurde speziell als Kerndämmung für den zweischaligen Wandaufbau mit Verblendung oder Klinker entwickelt. Przed rozpoczęciem modernizacji należy zweryfikować istniejące pokrycie pod względem odpowiedniej przyczepności.


Jeżeli przyczepność starego pokrycia do podłoża jest wystarczająca i jednocześnie pęcherze zostały.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts