dinsdag 31 oktober 2017

Mini rolluik

De RS( Mini E) is al vele jaren de kwaliteitsstandaard van de firma Heroal. Door de dikke aluminiumlaag en stevige schuimvulling hebben de lamellen een hoge stabiliteit. Door de goede windbelasting waarden is het rolluik ook zeer geschikt voor locaties met hoge windbelasting zoals een dakkapel of een woning aan . Een goed rolluik met een al jaren beproefde techniek tegen een zeer scherpe prijs!


Het Verano rolluik mini E is zowel handbediend als met motor leverbaar.

Het Heroal RS (Super Mini E) rolluik is isoleren zonweren inbraakwerend en biedt hoge weerstand bij hagel- en windbelasting. Ideaal wanneer er weinig ruimte aanwezig is. Om de prijs op te zoeken kijkt u in onderstaande prijstabel. Tussenliggende maten naar boven afronden.


Horizontaal vindt u de breedtemaat , verticaal de hoogtemaat. Dit bekende rolluik van Heroal is verkrijgbaar met verschillende kleuren lamellen, zonder meerprijs. Geadviseerd door ons voor de meest gangbare ramen, tot 8m2.


Goede wind bestendigheid.

De Mini -E lamel met dubbele laklaag zijn minde. Minder kast bij mini - rolluiken. Een mini - rolluik is eigenlijk nauwelijks anders dan zijn grote broer het gewone rolluik.


Zoals de naam al doet vermoeden is het alleen kleiner en wordt het hoofdzakelijk gebruikt bij woningen. Ze hebben dan ook dezelfde eigenschappen als een gewoon rolluik en kunnen gebruikt worden als . Een rolluik is namelijk veel meer dan zonwering alleen. Mini rolluiken zijn in de meeste gedachtes van een consument een algemeen begrip.


Doordat de ontwikkeling in materialen en isolatie (lamellen) voor rolluiken steeds meer toeneemt, worden de lamellen steeds compacter oftewel geminimaliseerd. Het mini rolluik verschilt in kwaliteit eigenlijk niets van het standaard rolluik. De bakgrootte varieert en is afhankelijk van de hoogte van uw rolluik.


Het kleinst leverbare bakje is slechts 12. Dit is niet alleen mooi, maar is vaak . Wij zetten de vragen en antwoorden op de site, zodat iedereen van deze vragen kan leren. Antraciet kan wel gekozen worden bij zowel de XS als de XL rolluiken.


De mogelijke kleuren voor dit . Mini - rolluiken dienen voornamelijk ter afsluiting van ramen en deuren van met name woningen. Bekijk op PAC Zonweringen het complete aanbod mini - rolluiken.

Voer de afmetingen in, bepaal de uitvoering zoals u die wenst en u ziet direct wat het rolluik kost. Dat is de prijs zonder montage. Plaats uw bestelling in de winkelmand.


Doe dat voor elk rolluik opnieuw. Deze lamellen zijn zeer solide en toch compacte lamellen. Heroal mini -E wordt gebruikt in onder andere Verano RVrolluiken. De Heroal Mini -E is binnen het aanbod van Zonwering Garant het rolluik met de hoogste kwaliteit.


Dit komt met name door het feit dat het materiaal waaruit het rolluik is vervaardigd robuuster is dan de andere rolluiken binnen het assortiment. Concreet betekent dit dat een Heroal Mini -E rolluik gemaakt is van een dik . Zeer geschikt voor gebieden met een hoge windbelasting. Dit rolluik kenmerkt zich namelijk door een hoge stabiliteit en uitstekende windbelastingswaarden.


De lamel voldoet aan weerstandsklasse voor elementbreedten tot 2cm. De lamelsoort RSwordt vooral in de zuidelijke provincies ook wel mini E genoemd. Kleine rolluiklamel met hoge weerstand tegen windbelasting.


De geringe dekbreedte van mm maakt de heroal RS – de kleinste rolluiklamel van het systeem – zo sterk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts