woensdag 18 oktober 2017

Rvs afstandhouders plexiglas

Maakt u hieronder uw keuze qua montage. Heeft u vragen, neem contact met ons op of bezoekt u eens. Afstandhouders plexiglas Panelen glas kopen? Voeg toe aan winkelwagen.


Rvs afstandhouders 12xper set van 4. Foto op Plexiglas op maat Tevens bieden wij je de mogelijkheid om je Foto op Plexiglas te laten voorzien van boorgaten en te bevestigen door middel van een set luxe RVS - afstandhouders.

Ontdek: accessoires voor plexiglas. Welkom bij RVS - afstandhouders. Uw specialist in Roest Vast Stalen afstandhouders!


Bij al onze afdrukken op plaatmateriaal zoals plexiglas , gehard glas, aluminium, dibond en forex zit standaard een set luxe roestvrij stalen ( RVS ) afstandhouders ter waarde van 1Euro. Zo komt je plexiglas plaatje net even wat meer naar voren. De klembevestiging zit aan de rand van . Je kan ook kiezen voor Foto op glas of op plexiglas met boorgaten.


RVS afstandhouders om je plexiglas plaatjes mooi aan de muur te bevestigen met wat afstand er tussen.

Bestel nu het luxe foto op plexiglas ophangsysteem! Diameter afstandhouder : mm, mm, mm, mm. Materiaal: Indoor: RVS (2kwaliteit) facet gepolijst. Het model Florence heeft een platte kop en is.


In het laatste geval wordt er voor de bevestiging een set luxe RVS - afstandhouders bij geleverd. Kies je voor mm gehard glas, dan monteren wij standaard een ophangset aan de achterzijde van de plaat, waardoor je je Foto op glas “zwevend” kan ophangen. Je foto wordt aan de achterzijde van mm . Met een setje afstandhouders krijgen panelen nét dat stukje extra uitstraling. De panelen komen dankzij de afstandhouders los van de wand.


De standaard afstandhouders zijn voor panelen met boorgaten waarbij de sierdoppen de boorgaten verbloemen. Je kunt kiezen uit een indoor en een outdoor variant. V, gespecialiseerd in veiligheidsglas, glasbeslag, glasdeuren en douchedeuren, glasbenodigdheden. Plexi plaat mat 6mm op acrylbasis met gravure aan voorzijde en ingekleurd met UV-bestendige lak. Wilt u een specifieke afmeting?


Laat het ons zeker weten! Afmetingen: 420mm × 297mm × cm. Door een specialistische bewerking komen er transparante delen in de foto. Je creëert zo een fantastisch 3-D effect.

Levertijd: minimaal werkdagen RVS .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts