woensdag 18 oktober 2017

Keramische tegels keuken

Inspiratie nodig voor je keuken ? Zoek je mooie wand- of vloertegels? Of je nu kiest voor een artisanale cementtegel of Marokkaanse zelliges, je keuken blijft bij uitstek de plaats om gezellig bij te praten na een lange dag. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor keramische tegels in de keuken.


In het geval u voor natuursteen tegels kiest, zorg er dan voor dat deze geïmpregneerd worden, zodat deze vuilafstotend zijn en lang mooi blijven! Er wordt vaak gekozen voor keukentegels met kleine afmetingen, zeker voor de tegels die boven het .

Er zijn nogal wat voordelen wanneer u kiest voor tegels van keramiek. Allereerst zijn keramische tegels eenvoudig schoon te maken. Wanneer u op zoek bent naar een passende tegel voor bijvoorbeeld de keuken , het toilet en uiteraard de badkamer is dit zeker een van de belangrijkste voordelen.


Ben je bezig met de inrichting van je interieur en benieuwd naar de nieuwigheden op het gebied van tegels? Keramische tegels : veelzijdig en praktisch. Ze geven de keuken namelijk diepte en zorgen voor een natuurlijke glans en lichtinval die keramische tegels of natuursteen niet hebben. In de keuken moet je mogen knoeien.


Glastegels komen het vaakst . Geen probleem met een tegelvloer: het is zó opgeruimd.

Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Daar heb je jarenlang alleen maar plezier van. Maar als je het niet erg vindt om de . Tegels zijn een wereldproduct! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken , als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren, formaten, en verwerkingswijzen.


Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie, zodat u de voor u . De ideale oplossing voor elke ruimte! Zeer sterk materiaal in vele kleuren en afmetingen en niet onbelangrijk: heel gemakkelijk in onderhoud. Als u de ruimte groter wil doen lijken neemt u best ook een grote tegel.


Hoe meer voegen, hoe drukker de ruimte kan tonen. Qua kleur neemt u best lichtere tinten als u de ruimte . In dit artikel bespreken we alle soorten keramische tegels met hun voor- en nadelen op gebied van onderhou duurzaamhei vormen en afmetingen. Ze worden het vaakst gebruikt als vloertegel en muurtegels in toiletten, keukens en badkamers.


De meest voorkomende soorten tegels in en rond het huis zijn natuursteen en keramische tegels. Lees hier meer over deze twee tegelsoorten. Een houtlook in huis, prachtig!


Helaas komen er heel wat nadelen kijken bij een vloer in parket of laminaat. Veel onderhou vochtgevoeligheid en krassen die moeilijk verwijderd kunnen worden: het zijn slechts een greep uit de redenen waarom je twijfelt een houten vloer aan te schaffen.

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving. Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak!


Wij voeren ze allemaal rechtstreeks in. Echt typische muurtegels zijn minder slijtvast. Ze zijn niet volkeramisch , maar bi- cuisson.


Je kan ze vooral gebruiken om de muren te betegelen van badkamer, wc, douche, keuken en berging. Vandaag worden er ook geregeld vloertegels aan de . Ceramiche Refin produceert tegels, gres porcellanato, keramisch tegels voor vloeren en wanden, voor binnen en buiten, badkamers en keukens. Gloeiende as van sigaren of sigaretten, die op menig andere vloerbedekking blijvende schade aanricht, laat de tegel koud.


Anders dan bij veel andere vloeren veroorzaakt u door wrijving of door erop te lopen geen statische elektriciteit. Dat voorkomt bijvoorbeeld dat u bij het . Nood aan een nieuwe vloer? Vind je het moeilijk om te kiezen?


We serveren je graag de voor- en nadelen van deze vloersoort. Wat zijn de verschillen tussen natuurstenen en keramische tegels ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts