dinsdag 17 oktober 2017

Limburgse energie subsidie

Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger. We bieden hiervoor subsidie. Wonen en Duurzame energie.


Overzicht subsidiemogelijkheden voor isoleren en isolatie. Voor het isoleren van je huis zijn er diverse subsidies in Nederland beschikbaar.

Neem contact op met Petec Solar voor meer informatie. Wees er op tijd bij, op is op. Organisatietype, Gemeente. Vastgesteld door, college van burgemeester en wethouders.


Hoe betaal je een warmtepomp of isolatie van je dak, ramen, spouw of vloer? Ontdek welke subsidie of lening jij kunt krijgen. Wilt u meer leefcomfort, een lagere energierekening. Dan is dit een goed moment.


Energie besparen is betaalbaar.

Evenals afgelopen jaren vallen een aantal duurzame technieken onder deze regeling, waardoor men duurzaamheid in de provincie wilt stimuleren. Laat u tijdens deze infoavond informeren over . WIE KOMT VOOR SUBSIDIE IN AANMERKING? Vereniging van Eigenaren, die de woning in de Provincie Limburg permanent bewonen;. Vanwege succes is de subsidiepot , groot 832.


Met deze subsidie stimuleerde de provincie Limburg investeringen in energiebesparende maatregelen op het gebied isolatie, maar ook energieopwekking en zonne- en . Subsidie voor woningisolatie. We zijn heel blij dat deze samenwerking met de Limburgse corporaties in de praktijk blijkt te werken en . De provincie Limburg werkt samen met Limburgse gemeenten om energiebesparing en duurzame energieopwekking te stimuleren. Het voordeel hiervan is dat er direct wordt bespaard op de energiekosten en per saldo geld verdiend wordt. Uiteraard zijn aan een lening voorwaarden en extra kosten verbonden zoals afsluitkosten en rentekosten.


Hierdoor zal het netto resultaat na jaar lager zijn bij geleend geld dan bij financiering uit eigen middelen. Vanaf vandaag is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen. De subsidie die deels door de provincie en deels door de gemeente wordt verstrekt is bedoeld voor eigen woningbezitters en (sport)verenigingen. Samen met de gemeente Gulpen – Wittem doen een groot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts