woensdag 18 oktober 2017

Kanaalplaatvloer gewicht

De kanaalplaat bespaart tot beton ten opzichte van massieve vloeren. Het lichtere eigengewicht en de voorspanning bespaart ook nog eens zeer fors in de wapening. De vloer is 1 recyclebaar en bij het industriële productieproces is er geen afval. In het Erkend BB-Aansluitdocument van de VBI Plaatvloer worden afhankelijk van de uitvoering en de massa van de bouwmuur voorwaarden gegeven voor de uitvoering en het gewicht van de vloer. Privaatrechtelijk kan de opdrachtgever een hoger niveau.


De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is.

De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft. Door de gewicht besparende kanalen in combinatie met voorspanning zijn bij slanke vloeren toch grote overspanningen tot ca. Daarnaast is door de eenvoudige verwerkbaarheid en directe belastbaarheid een hoog bouwtempo mogelijk. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. Vraag: maximale belasting kanaalplaat.


Voorgespannen kanaalplaatvloer. Kanaalplaten zijn prefab betonnen systeemvloeren met voorspanwapening. Vanwege de glad afgewerkte onderzijde met afgeronde zijkanten is bij kanaalplaten.


Het gaat de competitie met staal aan op het gebied van eenvoudige bewerkingen en het relatief lichte gewicht.

Het monteren van constructies wordt hiermee sterk vereenvoudigd. Kerto wordt geleverd in varianten: - Bij Kerto-S liggen alle fineren in één richting en deze uitvoering wordt met name gebruikt voor dragende . De VBI geïsoleerde kanaalplaatvloer voldoet in combinatie met een dubbele bouwmuur zonder aanvullende voorwaarden . Breedplaatvloer, Kanaalplaatvloer. Grote vormvrijhei Laag eigen gewicht. Uitgebreide instortvoorzieningen, Hoge toelaatbare belasting. Geen onderlinge naa Relatief goedkoop . Vervolgens is in het project een mechanicamodel gemaakt van een enkele kanaalplaat.


Deze puntlasten ontstaan door de oplegging van raveelijzers. KANAALPLAATVLOER raveelconstructie. Na montage van de kanaalplaten worden de voegen met een zand- cementmortel gevuld.


Hierna wordt de vloer meestal voorzien van een afwerklaag. De Appartementenvloer: een zwaarde variant van de Leidingvloer speciaal gemaakt om de grotere overspanningsbereiken te kunnen realiseren en met voldoende eigen gewicht in verband met geluidsreductie. De Klimaatvloer: een speciaal soort kanaalplaatvloer waarin fabrieksmatig in . Standaard bezitten de elementen een brandwerendheid van minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts