donderdag 26 oktober 2017

Keramische tegels portugees

De keramische antieke vloertegels hoeven niet te worden geïmpregneerd. Onderhoudsvriendelijkheid is hierbij van groot belang. Portugese tegels is een verzamelnaam die . Vele motiefjes en kleuren uit voorraad leverbaar.


Bekijk het gehele assortiment online! Ondanks dat het een zeer uitgesproken product is, blijft het toch tijdloos en zien we het nog altijd veel terug in combinatie met een beton vloer, houten vloer of tegel vloer.

Kom in onze showroom nabij Rotterdam en Leiden eens alle mogelijkheden bekijken. Onze adviseurs vertellen er graag alles over! Helemaal van nu zijn de vloertegels met authentieke patronen.


Keramische patroontegels. Het grote voordeel van deze keramische tegels is dat ze onderhoudsvrij zijn! Dit zijn keramische tegels en hebben het voordeel dat ze niet . Castelovloer na intensieve schoonmaak en impregnatie . Vandaag de dag zijn ze dé trend als vloer- en wandtegel.


Deze tegels worden ook wel gezien als patchwork tegels en zijn in veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar.

De toplaag bestaat uit marmerpoeder en kleurpigment. Cementtegels zijn broos, daarom bieden wij keramische tegels aan die duurzamer en makkelijker te onderhouden zijn, en toch de zuiderse charme niet verliezen. Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionel wijze.


Deze prachtige keramische tegels zijn vervaardigd in Spanje, met meer dan verschilende tegels is het aantal combinaties haast eindeloos. Deze portugese keramische vloertegel vives worldparks central is echt een topper! Bij vlagsma tegelwalhalla kun je slijtvaste, kwalitatief.


Vlagsma tegelwalhalla is een erkende webwinkel en staat garant voor goede service. Koop of Verkoop portugese tegels op Marktplaats. Bestel uw keramische cementtegels eenvoudig online bij TEGELinfo. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen.


Het oude huis is een speciaalzaak in antieke interieurbouwmaterialen zoals antieke oude radiatoren, (oude) tegels, schouwen, sanitair, schakelmateriaal en meer. Denk bijvoorbeeld aan uw terras. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts