donderdag 26 oktober 2017

Antislip materiaal

Uitgebreid aanbod ADL hulpmiddelen en thuiszorgproducten. Het gaat om de placemats, de kinderplacemats, de onderzetters, de matjes, de rollen antislipmateriaal , de zelfklevende strips, en de netten. Dycem antislip producten.


Tenura non-slip materiaalrol voor anti-slip problemen in en rondom het huis. Het kan makkelijk in stroken of platte vormen worden gesneden of rond objecten en handgrepen worden gesneden of omgevouwen.

Omdat het dun en flexibel is, kan het ook succesvol gebruikt worden in een lade of op een plank. Antislip mat wit op rol stuks wit. Deze anti slip mat is eenvoudig op elke maat te knippen. Ook te gebruiken in kasten en lades en op het dashboard van de auto. Voordat u gaat plakken moet de ondergrond goed droog en vetvrij zijn.


Aan siliconenmatten blijft stof en vuil kleven en ze zijn beperkt wasbaar. U zult regelmatig nieuwe moeten kopen.

In plaats van een nieuwe vloer kan . Deze handige rol kan op gewenste maat geknipt worden en voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Voor op tafel, dienblad of onder uw glas, beker of bord. Eten en drinken zonder te knoeien. Daarvoor moet het af en toe gewassen worden in warm zeepsop.


Wasbaar, gemakkelijk schoon te . In de kleur blauw of rood. U kunt het voor vele doeleinden geb. Een compleet assortiment antislip materiaal. Vloermarkering en veiligheid in één product.


Naast op het assortiment vloermarkeringstape leveren wij een volledig assortiment antislip materiaal. Oplossingen in allerlei vorm met als overeenkomst een uitmuntende kwaliteit ter beperking of voorkoming van . Sealskin biedt verschillende veiligheidsproducten voor sanitair waaronder een antislip mat. Voorkom met een antislip mat uitglijden onder de douche of in bad. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

U investeert niet alleen in de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, maar ook in uw eigen zekerheid. Uw bedrijf voorkomt hoge kosten door werkverzuim en ongevalschade. Deze witte anti-slip mat van 130cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed.


Anti slip mat Zelda is van antislip siliconen gemaakt. De anti slip mat kunt u zelf vanaf de rol antislip op maat knippen. Veiligheid bij transport en opslag.


Laadgoed blijft stabiel op de pallet staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts