vrijdag 20 oktober 2017

Camper gordijnrails

Flexibele gordijnrail en toebehoren voor camper en caravan. Raillengte meter, eenvoudig zelf in te korten en te monteren. We leveren onder andere gordijnrails , eindstoppen, geleiders, plooibandhaken en diverse runners.


Kijk voor deze of vele andere camper - en caravanonderdelen op onze website. Enorme keuze in gordijnrails en runners voor camper en caravan. Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans.

Gordijnrail I-vorm WIT lengte meter. Bekijk de voorraad (Bedrag inclusief BTW). Aantal: Voeg toe Details. Een gezond mens heeft duizend wensen.


Prijs laag, Prijs hoog, Naam van Z tot A, Naam van A tot Z. Ook bij een caravan en een camper kunt u er dan een gordijn voor hangen. Voor een gordijn heb je een gordijnrails nodig om het gordijn aan te bevestigen. Voor de montage van deze rails en voor het ophangen van de gordijnen heeft u nog een aantal artikelen nodig.

Al deze artikelen zijn verkrijgbaar op de site van . Zijn je gordijnrunners van je caravan of camper aan vervanging toe of heb je juist een nieuw systeem dat nog voorzien moet worden van gordijnrail runners? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Obelink heeft namelijk een ruim assortiment aan gordijnrunners voor je camper of caravan.


De gordijnrunners voor de . Geschikt voor de Vito Marco Polo en de Viano Marco Polo. Ook reserveonderdelen en accessoires! Bij iedere camper of caravan gaat er weleens iets stuk, soms zijn het maar kleine onderdelen die eenvoudig voor de . Sprite is bijna uitverkocht!


Caravelair is bijna uitverkocht! Plooiband smal lusje Ecru. Voor het interieur van uw camper , boot of caravan kunt u terecht bij De Wit.


Bezoek onze vestiging in Schijndel of surf naar onze webshop. Ik heb ooit bij de hema uitschuifbare rails gekocht, die niet zwaar was. Maar ik denk dat je in bouwmarkten ook wel zoiets kunt vinden, of bij stofferingszaken, maar daar kunnen ze wel wat prijziger zijn.


Daarvoor bestaan gordijnroedes, gordijnrails en spannfix-schuifroeden. Bij alle drie varianten moet je bij de montage gaten in de carrosserie of caravanwand boren. Andere opties zijn drukknopen, klittenband en magneten.

Wie zijn gordijnen met klittenband of magneten aan de ramen bevestigt kan het . Aluminium tapijt bescherming schuifdeur. OCS GORDIJNRAIL NETA GELEIDER. Vrachtwagencabines, caravans en andere toepassingen binnen de automotive branche: wij voldoen aan uw vragen en behoeften aan maatwerkoplossingen voor alles wat met gordijnrails te maken heeft. Ook de standaardproducten van Goelst, met name de smalspoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts