donderdag 26 oktober 2017

Golfplaten

Golfplaat is een bouwmateriaal. Het dankt zijn naam aan de typerende golvende structuur die men tegenkomt in de platen en waaraan de platen hun sterkte ontlenen. Zorg voor een waterdichte dakafwerking tijdens jouw dakklus.


Kleinere gebouwen zoals tuinhuisjes, garages en carports lenen zich perfect voor een golfplaten dak. Bekijk snel onze website.

Het dak moet wel enigszins schuin aflopen (minimaal 7° ). Er bestaan grofweg soorten golfplaten : de bitumen golfplaat en min of meer lichtdoorlatende soorten van PVC, PET en polyester. Koop of Verkoop golfplaten op Marktplaats. Bestel online en profiteer van scherpe prijzen en levering aan huis! Ecolor golfplaten ( vezelcement) van Eternit en PVC golfplaten van Novolon zijn de twee meest gebruikte golfplaten.


PVC golfplaten in verschillende maten leverbaar in golfprofiel F, H en N damwan uw pvc golfplaat bezorgen wij gratis en bieden u de laagste prijs. De lichtdoorlatende polyester bezorgen wij GRATIS! Eternit golfplaten zijn bij PontMeyer direct uit voorraad leverbaar.

Perfecte dakbedekking en gevelbekleding voor o. De Van Boven golfplaten worden vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaat, pvc of polyester. We houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage van kunststof daglicht producten. Naar het vergelijk Vergelijken.


Toepasbaar op daken met verschillende hellingsgraad. Kijk hier voor meer details en voorbeelden. Vezelcement golfplaten geproduceerd op basis van cement en synthetische PVA vezels.


Ideaal voor bijvoorbeeld stallen, maneges of schuren. Geschikt om toegepast te worden als dakbedekkingsmateriaal met een minimale dakhelling van 14°. Verkrijgbaar in kleuren met bijpassende hulpstukken.


SVK is de enige Belgische fabrikant van golfplaten in vezelcement. De Neptunus golfplaten behoren tot het beste wat er vandaag op de markt te vinden is. Deze zwarte, gebitumeerde golfplaat van Onduline is een vormvaste en duurzame plaat voor zowel dak- als wandbekleding van tuinhuisjes of stallingen. Door haar flexibiliteit kan de golfplaat op vrijwel alle dakconstructies toegepast worden. Ze zijn licht, makkelijk te verwerken en doorgaans vrij goedkoop.


Ontdek hier welke soorten er zijn en waar je op moet letten bij het plaatsen. GOLFPLAATBOUT FIS PROFI 7X1VERZINKT STUKS.

Fis profi golfplaatbout 7x110mm verzinkt H3S verpakking stuks. Introductie en algemene richtlijnen en normen. Leveringsprogramma en kleuren. Technische informatie, dakconstructie en dakhelling. Ondersteuningsafstand en horizontale overlap.


Verticale overlap en onthoeken. Bevestiging en onderconstructie. Wilt u golfplaten kopen om te gebruiken als dakbedekking?


Met de golfplaten bedekt u daken van grote en kleine schuren, afkappingen, garages en stallen. Eppinga beschikt over een grote voorraad vezelcement golfplaten van Landini en doorzichtige polycarbonaat golfplaten. De golfplaten van Landini .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts