maandag 23 oktober 2017

Aluminium frame op maat

ShowTex maakt aluminium frames op maat voor beursstanden, scheidingswanden en decoratieve elementen. Lees alle info op onze website. Kan iemand mij helpen aan de naam van enkele framebouwers die aluminium frames op maat maken, ken zelf Herman Braun, maar wil graag meer keuze hebben.


Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek, paneel of papier. Een Spandoekframe is vrijstaand beschikbaar maar ook als gevelbanner. Het Spandoek frame wordt volledig in-house op maat gemaakt.

Webshop voor aluminium profielen, buizen, platen, zetwerk en stafmateriaal op maat. Aluminium tegen voordelige prijzen. Snel geleverd binnen werkdagen! Koop bij dé tech-specialist van Nederland.


Altijd de nieuwste producten en deskundig advies. Racefietsen en sportfietsen op maat. Handgemaakt van titanium, aluminium , staal.


Onze aluminium reclameframes zijn multi-inzetbaar, of je nu een blind outdoor frame of een zelfstandig frame zoekt. Zit het frame wat u zoekt er niet bij of hebben andere partijen uw aanvraag afgewezen omdat het niet mogelijk zou zijn ?

Topclamp kan door ons eigen ingenieursteam altijd een frame op maat leveren. Stop met zoeken, deze fiets verkeerd in zeer nette staat. Heeft altijd binnen gestaan. Zelf nieuw aangeschaft voor €799.


De maat van het frame bepaalt namelijk niet alleen of het zadel op de juiste afstand tot de pedalen gesteld kan worden, maar -en dat is kritischer- ook hoe ver en hoe hoog het stuur van je af komt te. Als een aluminium frame zwaar genoeg is (en netjes gebouwd) zal het net als een stalen variant lang genoeg meegaan. De framemaat is de lengtemaat die de zitbuis van de fiets heeft, dus de lengte van de buis waarop je zadel bevestigd is.


Staal werd in het verleden gebruikt, omdat de producenten nog niet in staat waren om een fiets te maken met een aluminium frame dat stijf genoeg was om ook . Schuifdeuren met aluminium frame. Een Allure schuifdeur ademt stijl en functionaliteit. Voor elke prijsklasse is een . Overig Levertijd: Circa werkdagen . Specificaties: Geschikt voor voortenten met een diepte tot 3cm. Maat - omloop tot 8cm.


The anodised aluminium frame is easy to install, and allows the mirror cabinet to be mounted at the end of the construction phase, offering additional protection against breakage. A special handle is available to ensure. Spiegel met aluminium frame , zonder verlichting, op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts