vrijdag 20 oktober 2017

Shutters jasno

Op maat gemaakte shutters , houten jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen van JASNO : hoge kwaliteit, functioneel en bijzonder sfeervol. Voor het geven van een prijsindicatie voor shutters , gaan we uit van rechthoekige shutters. Indien je hiervoor een prijsindicatie wilt ontvangen, verwijzen wij je naar onze dealers. Wanneer je voor zwarte shutters of blinds.


JASNO introduceert een compleet vernieuwd vouwrailsysteem voor shutters.

Nieuw in de collectie zijn daardoor de 1graden shutters op vouwrail : de shutter panelen kunnen nu 1graden omgeklapt worden. Dit was voorheen nog niet mogelijk. Een groot voordeel Door de nieuwe optie van 1graden shutters op . Geef uw huis allure met de raamdecoratie van JASNO : shutters , houten jaloezieën, folds en swings. Van badkamerraam tot complete woning. Smits Designcenter is Jasno Inspiration dealer.


Het complete assortiment en het beste Jasno -advies. Korting op diverse producten.

Jasno shutters zijn niet zomaar zonwering. Met interieurspeciaalzaken in Nederland is De Binnenhuisadviseurs de grootste specialist voor JASNO shutters voor jouw regio. Elke Binnenhuisadviseur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van JASNO , maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die . Dat ziet u terug in onze shutters , houten jaloezieën, Dutch design vouwgordijnen en unieke verticale lamellen.


De raambekleding van JASNO oogt niet alleen prachtig, maar blinkt ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in . Bekijk de mogelijkheden van JASNO shutters. Wij inspireren u graag in onze showrooms te Kermt-Hasselt en Kortenaken. U krijgt er een persoonlijk advies op maat. JASNO supplies high quality wooden interior shutters and blinds and vertical louvers.


Our products are functional and always custom made. Laat uw huis stralen met JASNO raambekleding. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het . Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy.


Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen.

Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Klassiek, modern of landelijk … shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de . Met onze shutters leveren wij het beste en mooiste maatwerk. Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in ieder interieur.


Daarom werken wij voor onze klanten met shutters van Jasno.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts