maandag 23 oktober 2017

Plisse hordeur montage op de dag

Na het plaatsen moet de deur. Dit houdt in dat uw Plisséfit van Unlux direct te monteren is zonder eerst de geleiders op maat te moeten zagen. De maximale breedte maten van Unilux plissefit plissehordeur zijn 11 1en 1cm. De plissé hordeur wordt in principe in de dag gemonteerd.


De op de vloer geplakte geleidestrip heeft een dikte van slechts mm. Indien er sprake is van .

In de dag montage is montage in het kozijn: het kozijn omsluit de hor. Op de dag montage is montage op het kozijn: de hor zit aan de binnen- of buitenkant tegen het kozijn aan. U bestelt dan een Op de Dag zet mee. Hiermee maakt u een “kozijn op een kozijn”.


De deur wordt dan geleverd met een aluminium profiel rondom in de kleur van de deur met in verstrek gezaagde hoeken. De originele plissehordeur of ook wel plissédeur genoem combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Een op de dag bestelling zien wij als maatwerk bestelling.


Bij in de dag (idd) montage wordt de plissehordeur tussen de kozijnen geplaatst.

De screening pioneers van Unilux introduceren dé innovatie op het gebied van plissé hordeuren : Plisséfit. De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten. Meetinstructie plissé hordeur.


In figuur wordt een montage “in de dag ” weergegeven. Kortom, er zit altijd een geschikte plisse hordeur voor u tussen! Plak de onder- geleider in het kozijn, recht onder de bovengeleider.


Bepaal de montagezijde , verdeel de montageclips over de montagezijde en druk ze vast. Er is ook de mogelijkheid van op de dag plaatsing m. Montagehandleiding plissé hordeur. Door middel van een magneetsluiting in het midden kunt u de hordeuren sluiten.


Deze magneetstrip is verwerkt op de plaats waar normaal de borstel zit en valt dus niet op. De montage van de dubbele plissé hordeur kan zowel in de dag als op de dag en hier zijn geen hulpprofielen bij nodig. Maak de montage oppervlakken goed schoon en droog zodat de plisséhordeur netjes kan worden geinstalleerd.


Met de Unilux dubbele plissé. Zorg ervoor dat de ondergeleider volledig vlak kan komen te liggen. Voor afwaterings- dorpels zijn schuine ondergeleiders los verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts