donderdag 19 oktober 2017

Houten kozijnen belgie

Houten kozijnen geven uw huis een warme uitstraling en bieden uitstekende isolatiewaarden. Laat u hier inspireren door onze talloze mogelijkheden. Er bestaan meerdere goede redenen om voor houten kozijnen te kiezen.


Hout straalt een warm en huiselijk gevoel uit. Technisch en esthetisch gezien is hout een gebruiksvriendelijk bouwmateriaal en een veelzijdig natuurproduct. Hout heeft een hoge thermische isolatiewaarde.

Van Den Bergh uit Essen produceert massief houten kozijnen en deuren in meranti, merbau, padouck, afzelia doussie,. Vul de gewenste maten in en bestel voordelig op Kozijnen-webshop. Kunststof kozijnen voordelen en vergelijk met hout. Keuze tabel, video en ervaring kunststof kozijnen ! Wij hebben jaar geleden in bijna het hele huis raampartijen laten monteren door de Firma Berve uit Belgie. Volgens de papieren heb ik jaar garantie op de raampartijen.


Maar nu blijkt, dat er aan raampartij plotseling ernstige rot is. Niet door slecht onderhou maar door zeg maar een slechte partij . Bekijk ons aanbod scherp geprijsde houten raam- en deurkozijnen, schuifpuien en tuindeuren.

Geen enkel materiaal kan je huis dezelfde warme uitstraling bieden als houten ramen. Maar hout is bovendien van nature een vocht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert. En dankzij de hoogstaande kwaliteit van Belisol, zijn houten kozijnen ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wij leveren een hoogwaardig prefab product, dat compleet afgewerkt wordt geleverd.


Onze houten en kunststof kozijnen zijn voor iedere bouwwijze geschikt, of worden . Ramen en deuren in pvc te koop. Te koop, ramen en deuren in pvc profiel schüco alsook ramen in hout en in aluminium met hoogrendement. Bent u op zoek naar raam en kozijnhout? Bij PontMeyer vind u een ruime keuze, gegrond of ongegrond en in diverse afmetingen.


Vergelijk kunststof, aluminium of houten kozijnen en deuren. Voor je houten kozijnen op maat kun je kiezen uit tropische hardhout, FSChout of thermisch gemodificeerd hout. Hier vind je alle verschillen, voordelen en eigenschappen naast elkaar. Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt uitstekende warmte en geluidsisolatie.


Afgelopen week hebben wij een prachtige klus aangenomen. Riant kunststof kozijnen te Sittard wordt beschouwd als de premium leverancier in kunststof, aluminium en houten kozijnen in Limburg en het zuiden van Nederland. Een kozijn van bijvoorbeeld afzelia, meranti of merbau (duurzaamheidsklasse of 2) hoeft niet te worden geschilderd. Merbau heeft de vervelende eigenschap dat het kan gaan bloeden en de gevel zo vervuilt.


België wordt op maat door Profel gemaakt.

Om je keuze goed te maken, krijg je adies van een vakkundig verdeler uit jouw buurt. Omdat we ze allemaal in ons assortiment hebben, kunnen we je onbevooroordeeld adviseren over de beste oplossing voor jouw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts