dinsdag 31 oktober 2017

Merbau vloer lichter maken

Of moet je dan echt gaan lakken? En zo ja, maakt het dan echt een verschil om dat rode eraf te krijgen en de vloer lichter te maken ? Voor een ander project wil ik ook weten of je een vloer. Donker geoliede vloer lichter maken , kan dat?


Meer resultaten van forum.

Hout van Hout houtvanhout. Dit wetende, weten we eigenlijk ook al de oplossing! We gaan de tropische parketvloer schuren, bleken of logen en vervolgens activeren om te kunnen afwerken.


Wanneer het hout aan het daglicht wordt blootgestel verdwijnen de grote verschillen. Lichte kleuren worden dan donkerder en donkere gedeelten worden lichter van kleur. Deze houtsoorten hebben een donkere kleur van zichzelf en zullen niet lichter kleuren met bijvoorbeeld witte olie.


Daarna opnieuw lakken zo licht mogelijk.

Werk zou moeten starten op maandag oktober aanstaande. Type klus: Vloer schuren en oliĆ«n of lakken. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Ik zou de vloer graag lichter gemaakt willen hebben naar een whitewash-achtige look.


Wij willen graag een lichtere vloer , maar een kenner vertelde ons dat moeilijk of zelfs niet mogelijk is een merbau vloer lichter te maken. Graag een offerte om deze vloer (m2) te schuren en te behandelen . Kun je mijn vloer die sterk is verkleur weer lichter maken ? Jazeker neem contact op en wij zorgen ervoor dat je een moderne matte en lichte vloer krijgt! Schuren parketvloeren: Gertie en Sander Visser maken van uw oude vloer een nieuwe vloer_vele afwerk en kleuren mogelijkheden_Visser Parket. Vlgs de vakman zal altijd de rode gloed blijven, ook na schuren.


Ervaringen van harte welkom! Ik ben er SUPER blij mee… mijn eiken vloer is weer als nieuw, ik heb ook veel meer licht in huis, en alles is super netjes afgewerkt. Jammer dat de verhuizers van Deudekom met hun vieze voeten er overheen liepen bij het terug zetten van de meubels maar dat heeft niets met dit bedrijf te maken.


Mocht u de kleur van de bestaande houten vloer niet mooi vinden dan is deze aan te passen.

Het houtsoort bepaalt wel in welke mate dit mogelijk is. Vooral eiken leent zich hier goed voor. Zelfs een donkere eiken vloer kan, na een flinke schuurbeurt, een prachtige whitewash hebben.


Tropische houten vloeren. This Pin was discovered by Postmus parket. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Bij Parketmeester kunt u veel houtsoorten verkrijgen! Kom langs of maak een afspraak voor advies op maat.


Van doorleggen tot waterschade en schuren, wij zijn uw houten vloeren en parketvloeren specialist. Het lichter maken van een houten vloer wordt gedaan doormiddel van (wit) pigment. Dit gaat prima bij eiken omdat deze soort makkelijk pigment opneemt. En sowieso veel lichter is dan merbau of jatoba en minder pigment nodig heeft om lichter gemaakt te worden.


Om merbau of jatoba lichter te maken moet je zoveel . Simons Parket Service Voor Het Schuren En Leggen Van Uw. Merbau Vloer Lichter Maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts