dinsdag 24 oktober 2017

Hor voor kunststof deur

Speciaal voor alle kunststof kozijnen bieden wij horren om het (vliegend) ongedierte buiten de deur te houden. Zonder boren en schroeven te plaatsen. Genoeg van alle insecten als u uw deur openhoudt met warm weer? Bestel nu een hor voor kunststof kozijn. Met een hor kunt u zorgeloos uw raam open laten staan!


Horren en hordeuren van Creon zijn op maat gemaakt en eenvoudig zelf te plaatsen.

Vliegenhorren , ook wel insecterenhorren genoem zijn met namen in het voorjaar en de zomer van belang om insecten en vliegen buiten te houden. Er bestaan verschillende soorten horren voor uw kunststof kozijnen. HULP NODIG BIJ HET KIEZEN? Bekijk onze veelgestelde vragen over de verschillende horren. Ja, de S5Inzethor voor ramen die naar binnen draaien, zit geklemd tussen het raam en het kozijn.


Voor deuren hebben we de S5Magneethor en de S7Magneethor, die je met zelfklevend klittenband op het kozijn monteert. De andere horren in ons assortiment monteer je allemaal met schroeven, omdat dat de . Voor draaikiepramen hebben wij de inzethor ontwikkeld.

Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder te schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. Bent u op zoek naar een hor in een kunststof kozijn? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.


Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en horren , waardoor wij voor al uw wensen een gepaste oplossing vinden. Neem gerust contact met ons op voor een gvrijblijvende meetafspraak of vraag een . Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom lans in onze showroom te Bergschenhoek voor een adviesgsprek en prijsinidicatie. Met horren in uw ramen en deuren , kunt u pas echt gaan genieten van optimaal wooncomfort. Ze bieden u de mogelijkheid vervelende insecten buiten de deur te houden en alleen het goede naar binnen te halen. Daarom heeft u bij Bohaco de keuze uit diverse soorten.


Zo is er voor iedere situatie de beste oplossing. Direct geplaatst in raam of deur. Zo weet u zeker dat het scherm perfect past. Hiermee houdt u ongewenste insecten en bladeren buiten de deur én daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met speciaal gaas pollen te weren. Ook hiervoor heeft Kroon Kozijn een oplossing: speciale deurhorren , deze horren zijn te plaatsen in kunststof deuren , tuindeuren en schuifpuien.


Deze horren kunt u opzij schuiven, net als een schuifpui. Ze worden ook wel plissé- hordeur genoemd. Het horgaas van de hordeur rolt niet op, maar vouwt zich op ingenieuze .

Hor raam voor kunststof kozijnen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. De deur is links naar buiten draaien er is geen kozijn bij en geen glas compleet met hang en sluitwerk ( driepuntsluiting ) scharnieren om op kozijn te plaatsen zijn er bij.


Te koop wegens verbouwing. In goede staat verkerende achter deur. Incl dubbel glas en beslag. Eventueel ook hor bij te koop.


Bij KARWEI vind je kunststof of aluminium horren voor je raam of deur. Rolhorren , plisséhorren en niet-scharnierende . Aanblik heeft ook een groot aanbod in horren voor kunststof deuren. De plisséhordeur kunt u toepassen in uw schuifpui, uw openslaande tuindeuren en uw voordeur- en achterdeur.


Elke type hor heeft unieke eigenschappen. Alle plisséhordeuren zijn van het merk Unilux, worden compleet geleverd en zijn bij uitstek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts