vrijdag 20 oktober 2017

Lamelparket wit

Het Vita lamelparket wit eiken geolied mbestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met een naturel whitewash afwerking. De vloer leg je door middel van een clickverbinding en dat zorgt voor een aantal aanzienlijke voordelen. Ten eerste verloopt het leggen gemakkelijk en krijg je een . Nergens meer keuze in Eiken Parket Vloeren.


Ontdek Gadero, uw specialist in eiken houten vloerdelen, ook duoplank voor vloerverwarming. Bij De Vloeren Kenner is eiken lamelparket op het moment de best verkochte houten vloer.

De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van eiken. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. Eiken lamelparket deze week in de uitverkoop, dit lamelparket heeft een keiharde toplaag.


De planken zijn kant en klaar behandeld met een krijtwit laag. Ook zijn de planken geborsteld waardoor de houtstructuur beter zichtbaar is. Deze lamelparket is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De massieve eiken houten toplaag, die is afgewerkt met een wit olie, heeft een dikte van 3mm.


Doordat de plank is opgebouwd uit meerdere lagen die contra verlijmd zijn, werkt deze nagenoeg niet meer. Dit maakt dit product uitstekend geschikt om zwevend te .

Witte lamelparket vloeren voor uw interieur koopt u bij Martijn de Wit Vloeren, de Vloerenspecialist van Noord-Holland! Gerookt eiken white wash lamelparket voor uw interieur koopt u bij Martijn de Wit Vloeren, de Vloerenspecialist van Noord-Holland! Voor jarenlang woonplezier.


Bestel op vloerenconcurrent. Mooi white wash wit gelakte klik parket eiken vloer met een heel eigentijds karakter, de parket-loods heeft veel keus in doe het zelf vloeren. Hierdoor hoeft hij na het leggen niet meer afgewerkt te worden.


Mooie sortering Europees eiken lamelparket van 15mm dik met een 4mm toplaag, geperst op een stabiele drager. Vraag naar de voorwaarden. De heldere, frisse uitstraling van een witte houten vloer past goed bij de moderne opvattingen over interieur en design.


Te zien in onze showroom. Het Rainbow lamelparket bestaat uit lamellen met een eiken toplaag, die natuurlijk of wit geolied is. Het lamelparket heeft een authentieke, warme uitstraling en is eenvoudig te onderhouden. Meer nog: de duurzame vloer leeft als het ware mee met jou en je huis en wint door gebruik alleen maar aan charme en karakter. Afmeting(cm): 2x 2x 4. Afwerking: lagen uv geharde witte lak.


Geen vloerverwarming, Wel vloerverwarming. Geen ondervloer, Budgetondervloer . De voordelen van lamelparket : weinig last van werking, door stabiele constructie,uitstraling van massief houten vloer door massieve toplaag en vellingkant aan de langszijde, kant en klaar afgewerkt met olie.

Beschrijving: Europees eiken lamelparket 18x220cm wit gelakt. Toevoegen aan winkelwagen . Meest gekozen houten vloer is de lamel vloer, ofwel duoplank en in afgewerkt, geolie gerookt, white washed geleverd door Zaanbever houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts