maandag 16 oktober 2017

Marmere tegels

De marmer soorten die op. Marmerlook tegels geven een klassieke draai aan uw interieur. De tegels lijken net van echt marmer , ze zijn echter gemaakt van keramiek. Daardoor geniet u van de vele voordelen van keramische tegels , met de mooie natuurlijke uitstraling van de natuursteen marmer.


Koop of Verkoop marmer op Marktplaats. Marmer Marmer is een bijzonder en kostbaar .

Altijd scherpe prijzen bij Totaaltegel. Bezoek onze showroom voor een vrijblijvend advies. Roevens is dé specialist in tegels en tegelwerken. Met meer dan jaar ervaring zijn wij uw logische partner in het bewerken, leveren en plaatsen van keramische tegels , marmer en natuursteen. Een nieuw terras, oprit, woonkamer, hal of badkamer?


In onze toonzaal maakt u een smaakvolle keuze. Niets straalt meer luxe en klasse uit dan een mooie marmeren tegel. Het uitgebreide assortiment tegels bestaat uit allerlei verschillende soorten marmer tegels.


Van deze blokken worden vervolgens platen gezaagd.

Daardoor hebben deze tegels altijd een gezaagd oppervlak, wat veel mensen . Er zijn verschillende kleuren marmer, de meest voorkomende zijn wit, beige en zwart. Om deze karakteristieke eigenschappen van marmer te benadrukken worden marmeren vloertegels vaker gezoet of gepolijst afgewerkt. Hierdoor krijgt de steen een luxe uitstraling die goed past bij een strak en modern interieur. Beltrami Natuursteen biedt tegels en platen in natuursteen aan voor binnen en buitentoepassingen.


Van blauwe hardsteen, over marmer tot graniet. Ruim aanbod terrastegels. Ben je op zoek naar tegels die een natuurlijke look combineren met duurzaamheid en een gemakkelijk onderhoud? Dan vormen de tegels van de reeks Urbanstone een interessante optie. Met Urbanstone kies je voor keramische tegels , maar met alle voordelen van echte natuursteen.


Topdesign dat de concurrentie ver . We werden rondgeleid door architect-verantwoordelijke Aude Nguyen. Toen ik de Ariostea Ultra Statuario Altissimo zag, heb ik de klant gepusht om daarvoor te kiezen. Je krijgt het gevoel dat het om echte marmer gaat. Ariostea slaagt er duidelijk in de grillige marmertekening perfect weer te geven in zijn keramische tegels. Tegel - en Marmerwerken Leon Engels gevestigd in Panningen is ruim jaar toonaangevend in wandtegels , vloertegels , tegelwerken, marmer en laminaat.


Vanaf de Romeinse en Griekse civilisatie is marmer het belangrijkste materiaal dat in de bouw gebruikt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts