dinsdag 24 oktober 2017

Duco roosters montage

Vlak binnenrooster zie p. Eén rooster , drie luchtdoorlaten zie p. Afbeeldingen in deze brochure kunnen afwijken van het werkelijke product. Duco behoudt zich het recht voor deze gegevens ten allen tijde te wijzigen. De vermelde gegevens zijn geldig op 07.

NL BIEDT EEN RUIM ASSORTIMENT DUCO EN ARALCO VENTILATIEROOSTERS AAN Dankzij de ventilatieroosters wordt continu verse lucht toegevoerd en kan vervuilde lucht afgevoerd worden. Beide fabrikanten bieden een ruim assortiment ventilatieroosters van Aralco en Duco aan in diverse modellen, maten, . Duco -ventilatieroosters en - susroosters zijn kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor toepassing in alle raamsoorten. Deze producten zijn ontworpen voor plaatsing rechtstreeks op glas, als kalfplaatsing of als compacte kalf.


De roosters en susroosters zijn toepasbaar bij binnen- en . Het is leverbaar met of zonder zelfregulerende klep (ZR). Het susrooster is uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. DucoTop “ZR” is een klepventilatierooster en is speciaal ontwikkeld voor verdekte montage op het kozijn en achter het buitenspouwblad van de gevel.

De DucoTop is geschikt voor montage op elk type kozijn en tot dieptes van tot 120mm. Ook is discrete plaatsing op het kozijn mogelijk, deze . Bij een zichtbare montage wordt het buitendeel voorzien van een aluminium buitenkap, die de kopschotten afdekt. Bij een onzichtbare montage wordt het rooster achter het buitenspouwblad of achter een paneel . Kleuren Duco GlasMax ventilatieroosters. Er is een onderverdeling gemaakt naar prijsstelling.


De Faluminium geanodiseerde roosters zijn het voordeligste. Productoverzicht flap binnenzijde. Berekenen roostermaat en . Dit zorgt voor een bijzondere stevigheid en een eenvoudige en snelle montage. De Z-vormige lamel zorgt voor een fraai en strak design.


DUCO Ventilatieroosters zijn veelgebruikte regelbare roosters geschikt voor natuurlijke ventilatie. Onze Duco ventilatieroosters zorgen voor een natuurlijke, constante luchtcirculatie, waarmee vochtproblemen en gezondheidsklachten worden voorkomen. De snelle en eenvoudige montage blijven uiteraard de andere voornaamste troeven, net zoals de onzichtbare plaatsing. Ventilatie en zonnewering blijken uitstekend met elkaar te combineren.


VBH voert de DucoTwin waarbij het ventilatierooster voorzien is van een screen.

Het rooster met de daarin weggewerkte screen is na montage vrijwel onzichtbaar. Op wens kan het rooster ook in akoestische uitvoering en kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts