donderdag 19 oktober 2017

Douchewand spiegelglas

Een echte blikvanger in de badkamer is een douchewand van spiegelglas. Kermi maakt van uw douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij- effect van extra diepte en licht in uw badkamer. Inloopdouche koopt u voordelig en snel bij Badkamerdepot. Applied filters: Spiegelglas.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Een spiegelglas inloopdouche is de nieuwe rage op het gebied van sanitair. Plieger Panorama Douchewand Mm Met Draaibare Zijwand En 1Cm. Duscholux: De vrijstaande Air- douchewand en het spiegelglas , nieuwigheden van Duscholux die gezien mogen worden!


Een inloopdouche is het belangrijkste onderdeel van uw douchewand ! Stel uw eigen douchewand op maat samen bij Tegeldepot! Een spiegel en een douchewand in één, dat is de Flatconcept Mirror van Aquaconcept. Gebruik uw douchescherm ook als spiegel met KermiEXTRA spiegelglas.

Ongevoelig voor waterdamp en reinigingsmiddel. De wand is gemaakt van mm dik veiligheidsglas met spiegel effect. Dankzij de nieuwe bevestiging is ook bij grotere afmetingen geen diagonale wandondersteuning nodig. Zo blijft de heldere, tot de essentie gereduceerde uitstraling behouden. Helder glas, spiegelglas en gepolijst aluminium verbinden zich tot een sfeervol totaalbeeld.


De nieuwe OpenSpace-accessoires uitklapbankje, . Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Vervang dan alleen wat in het oog springende onderdelen, zoals de douchewand. Een van de belangrijkste onderdelen van uw badkamer is de douchewand ! Daarmee geeft u uw badkamer een heel andere uitstraling en bovendien oogt het luxueuzer. Kiest u voor glassoort spiegelglas dan krijgt u tweezijdig refelecterende gelaagde spiegel. Twee spiegels zijn middels een veiligheidsfolie aan elkaar gesmolten.


U verkrijgt hierdoor een reflectie aan beide zijden(!) en de spiegel valt bij breuk niet uit elkaar. Kermi spiegelglas maakt van je douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en licht in je badkamer. Op zoek naar een mooie douchewand voor je bad?


Bekijk het aanbod bij Van Marcke online. Door het deelbare frontpaneel kan deze eenvoudig door een nauw trappenhuis of moeilijke doorgangen worden getranspor-teerd en ter plaatse worden gemonteerd.

Nieuwe Kermi douchewand ? Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste aanbod. Laag in prijs en alle A-merken douchewanden. Bestel online of bezoek onze showrooms!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts