woensdag 25 oktober 2017

Trappen dongen

Specialist in vaste trappen en vaste zoldertrappen. Klantvriendelijk en klantgericht. Vraag uw prijsindicatie aan. Wij komen geheel vrijblijvend inmeten!


Als het gaat om het verrichten van diverse timmerwerken en voor het maken van traditionele ambachtelijke trappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Of ben je op zoek naar traprenovatie of trapbekleding? Neem contact op met ons in Dongen voor vrijblijvende offertes. Houten trappen in Dongen.


Ze hebben voor ons een trap geplaatst en ben er zeer tevreden over. De eigenaar denkt goed mee en komt met ideeën en eventuele oplossingen en voorstellen. Je krijgt snel een offerte en 3D tekeningen per mail.


De experts zorgen voor een snelle traprenovatie of nieuwe trap.

De renovatie kan al binnen dag, zonder breekwerk! Trappenspecialist in Dongen nodig? Machinaal Timmerbedrijf Maas in Dongen.


In onze eigen werkplaats fabriceren wij houten producten, zoals ramen, deuren, kozijnen en trappen. Met onze professionele machines en ervaren medewerkers kunnen wij deze houten producten, inclusief freeswerk, exact op maat realiseren. Welkom bij Up2Go montage, de specialist in traprenovatie. Up2Go traprenovatie geeft uw bestaande trap in één dag een andere sfeer met (HPL) overzettreden.


Deze site gebruikt cookies. Upstairs is al jarenlang dé expert op het gebied van traprenovatie. Onze ervaren vakmensen komen met plezier bij u langs! Mevrouw Van Delft, Dongen.


Ik had een trap met vloerbedekking en daar wilde ik iets anders voor. In het verleden heb ik diverse trappen geschilder maar dat vraagt teveel onderhoud. Via een kennis kwam ik bij Up2Go Traprenovatie.


En in vergelijking met een aantal prijzen op internet kwam Jos Nollen met een scherpe.

Dit is niet ons bezoekadres van de showroom. Wilt u langs komen in onze showroom, neem dan even contact op via bovenstaande gegevens. Wij leveren en leggen houten vloeren, laminaat, PVC vloeren, tapijt en vinyl van vrijwel elk type en merk. Waarschijnlijk kán of wil hij niet meer bijpompen. Leuke Job voor Hans Klok.


Geeft dan direct veel mogelijkheden voor uitvluchten en excuses als het sprookje uit is. Koop of Verkoop dongen op Marktplaats. Voor alle soorten ladders ben je bij Mennens aan het juiste adres. Bij ons vind je een compleet assortiment diverse soorten ladders en trappen : van enkele ladders, telescoopladders, staladders en trapladders tot verrijdbare opstapjes en werkplatformtrappen.


Voor inspiratie kunt bij ons terecht, hier vindt u onze uitgebreide collectie aan trappen en traplopers bij BergBerg Haarbosch in de regio Dongen , Oosterhout en Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts