donderdag 16 februari 2017

Zijspie overkapping

Ben jij opzoek naar een zijwand of zijspie voor je overkapping ? De terrasoverkapping is heden ten dag meer dan alleen een overkapping. De ruimte die je creëert doormiddel van een overkapping wordt nu vaak gezien als een extra woonkamer. Door je terrasoverkapping.


Bijvoorbeeld om in combinatie met een schutting of glazen schuifdeuren.

Een terrasoverkapping is tegenwoordig vaak veel meer dan alleen een overkapping. Het wordt vaak gezien als een extra tuinkamer, een verlengde van de woning. De extra leefruimte die buiten gecreëerd wordt met een terrasoverkapping kan nog comfortabeler gemaakt worden door het toepassen van een zijspie of zijwand. De zijspie is verkrijgbaar in een polycarbonaat of glazen uitvoering.


Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van . Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De ruimte tussen het dak en de zijwand kan opgevuld worden met een zijspie.

Allereerst beginnen we met de kleinste (en daarom vaak ook goedkoopste) optie: de terrasoverkapping dichtmaken met een zijspie. Eigenlijk kun je een zijspie zien als een soort klein zijwandje voor de terrasoverkapping. Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping , maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping.


De meest voorkomende reden is om het gat tussen de schutting en de bovenkant van uw terrasoverkapping dicht te maken. Artikelgroep: complete terrasoverkapping. Kleur kiezen: Melkwit polycarbonaat, Helder polycarbonaat. Gedetailleerde omschrijving: Wij zijn op zoek naar een goedkope oplossing om de zijkanten van onze terras overkapping dicht te maken.


Hierbij denken we aan een zijspie. Deze spie moet u zelf op maat maken. Veranda van massief douglas hout NIEUW! Opzoek naar een complete overkapping of los dakpakket? Overkapping Carport Veranda Aanbouw.


Onderstaand vindt u diverse opties behorende bij een overkapping. Aluminium terrasoverkapping : incl. Sierlijsten: halfrond of klassiek.

Staanders: vierkant of halfron 110×1mm. Opties: zijspie van polycarbonaat of gelaagd glas 44.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts