maandag 20 februari 2017

Betonvloer in woonkamer

Altijd al gedroomd van een betonvloer in de woonkamer ? Overweeg je om een betonvloer te plaatsen? Ontdek hier alle voordelen en nadelen van gepolierde betonvloeren en kom te weten of beton ook geschikt is voor jouw woning. Een betonvloer is stevig en heeft een moderne look.


Ontdek hier de prijzen per mvoor de verschillende soorten betonvloeren en de grootste prijsbepalers.

Polybeton past perfect in een moderne woonkamer. Bekijk hier hoe een gepolierde betonvloer eenheid en warmte brengt in een strakke woonkamer. Voor de inrichting van deze open loft werd gekozen voor een gepolierde betonvloer doorheen de ruimte.


Het beton zorgt voor een industriƫle sfeer maar voelt toch warm aan door zijn rijkelijke structuur. Het is volledig naadloos en goedkoper dan tegelvloeren wanneer je over grote ruimtes beschikt. Een woonbeton vloer is een goed geprijsde hoogwaardige, waterdichte en slijtvaste vloer.


Woonbeton is mogelijk in vele kleuren.

Wat is een betonlook vloer? We leggen het uit met voorbeelden. Door de warme, natuurlijke uitstraling van dit woonbeton creƫert u bovendien een rustgevende sfeer in uw huis. Betonvloeren worden steeds populairder.


Welke soorten betonvloeren bestaan er en wat is de prijs? Wat zijn de voordelen en nadelen van Betonnen vloeren? De vloeren zijn volledig naadloos en stoten stof en vuil af. Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De specialisten van G-vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte . Daar kijken wij bij Rivev B. Dankzij de veelzijdigheid van het materiaal kunnen betonvloeren in iedere woonkamer , . Iemand hier ervaring met een gepolijste betonvloer in huis?


Ik bedoel dus geen betonlook gietvloer, maar een echte betonnen vloer die gepolijst is of gepolierd. Ik vind het stoer materiaal, lijkt me echt super om in huis te hebben. Binnenkort krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, maar we gaan nog .

Geschikt voor elke ruimte. Ook het vervangen van een houten vloer door een betonnen vloer wordt steeds vaker uitgevoerd. Betonlook vloeren kunnen overal in uw huis worden gelegd zoals de woonkamer , keuken, badkamer of in het toilet. Gietvloeren hebben in het algemeen een prachtige . Zoals je wellicht al weet gaat een van mijn artikelen over het alternatief op gietvloeren.


Een gietvloer wordt ook vaak gelinkt aan de wat ruiger ogende betonvloeren. Voor uw woonkamer , keuken, slaapkamer en douche. Kies de kleur die bij uw interieur past. Met een betonnen vloer bij u thuis in de woonkamer , geeft u heel gemakkelijk een bijzondere look aan het interieur van uw huis. Normaal gesproken staat beton bekend als robuust en sterk.


Dit is echter bij lange na niet het enige dat beton te bieden heeft. Zo kan beton ook heel goed mooi en visueel aantrekkelijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van echte betonvloeren geschikt als woonvloer. Design betonvloer is multifunctioneel en bijzonder geschikt voor welke ruimte dan ook.


Wij realiseren hoogwaardige designvloeren. Vraag om meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts