dinsdag 14 februari 2017

Glitsa pt

Parketlak PT biedt extreme bescherming voor uw hardhouten vloer en parketvloer. Naast de versterking met Polyurethaan bevat deze vloerlak de unieke Diamant Technologie. Dit maakt deze parketlak geschikt voor vloeren met een intensief gebruik.


Geschikt voor houten vloeren die intensief worden belast. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van .

Voordelig bestellen bij Budgetverf. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft. De levertijd van dit product bedraagt . De parketlak is geschikt voo.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. Glitsa Parketlak acryl PT mat (liter). Hoogwaardige, zijdeglanzende parketlak op basis van urethandispersie.


Voor alle onbehandelde en behandelde hard- en zachthouten parketvloeren en trappen.

Zorgt voor een hoogwaardige slijt- en krasvaste afwerking. Als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis. Kleurloze waterverdunbare lak welke versterkt is met . Voor 23:uur besteld , morgen in huis. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


Zwolle, de gratis marktplaats. Kenmerken: Binnenverf, Mat, Hout , Water- verdunbaar. Wij hebben een onbehandelde vurenhouten schuurdeur. Daar heb ik namelijk meer zin in dan verven.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont glitsa folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de.


Een kleurloze slijtvaste en krasvaste parketlak voor binnen op basis van polyurethan dispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts