donderdag 16 februari 2017

Cotap ambiant

Directie en medewerkers Cotap B. Als vraaggestuurde groothandel kan Cotap een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren,distribueren en servicen van . Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met meer dan jaar ervaring en 1medewerkers is een solide fundament gelegd . Cotap kan bogen op een ruime ervaring in de branche. Zij produceren aanvankelijk .

Floorlife is een bijzondere harde vloeren collectie. Dat wil zeggen parket, laminaat en pvc click vloeren. Het bijzondere is de kwaliteit in combinatie met werkelijk . Wij stellen het contact met onze klanten op prijs.


Dit stelt ons in staat om onze service iedereen keer te verbeteren. Dit is iets waar we iedere . Poolmateriaal: 1 Polypropyleen Backing: Wafelbacking Poolgewicht ( gram per m²): 1. Totaalgewicht ( gram per m²): 2. Voor elke woonstijl heeft Ambiant een vloer waarbij u zich thuis voelt.

Ambiant levert laminaat-, parket-, tapijt-, vinyl en pvc-vloeren. Cotap is een totaalleverancier van harde en zachte vloeren op de Nederlandse markt. Naast het merk Ambiant distribueert Cotap eveneens laminaatvloeren van de merken Tarkett en BerryAlloc. De unieke kracht van merken die elkaar aanvullen. Onze vloeren, variërend van onbehandeld tot donker gerookt, worden elk jaar goed verkocht.


Contactgevens De heren K. Genemuiden is al ruim jaar een voorname speler in de Nederlandse vloerenbranche. Als handelsbedrijf met circa . Het bedrijf biedt een totaaloplossing: sales, service, communicatie, levering uit voorraad en marktgerichte producten. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Cotap BV in Genemuiden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Zacht, warm en uitnodigen tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel.


Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte . Tapijt dient voor optimaal behoudt dagelijks te worden gestofzuigd. Hiermee krijgt ingelopen vuil zo min mogelijk kans zich op te hopen in het tapijt.


Tevens zorgt het ervoor dat de polen weer kunnen herstellen. Het verdiend aanbeveling om bij de entree gebruik te maken van een goede Ambiant entreemat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts