dinsdag 28 februari 2017

Lichtkoepel bik

Lichtkoepels zijn breed toepasbaar voor het platte dak. Ze vormen een aanwinst voor bijvoorbeeld woningen, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden. Ron vierkant, bolvormig, piramide of zelfs half hoog.


Alle lichtkoepels worden van . Onze BIK lichtkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen.

Zo kunt u kiezen voor meerdere schalen voor een . De koepel is standaard uitgevoerd in polycarbonaat en leverbaar van tweewandig . BIK biedt een breed scala aan lichtkoepels. Er is keuze uit verschillende afmetingen, vormen en materialen. Bij elke lichtkoepel levert BIK ook een passende opstand. Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie.


Thuis, buiten en op het werk.

Kijk snel in onze webshop voor ons ruime assortiment lichtkoepels. Een kwaliteitslichtkoepel vergelijkbaar met de VELUX lichtkoepel. De twee belangrijkste verschillen zijn ten eerste dat er van deze lichtkoepels (nog) geen elektrische versies zijn en ten tweede dat bij de JET- BIK koepel Glas de dagmaat gelijk aan de sparingsmaat is.


In beide gevallen zijn het zeer goed isolerende . De vertrouwde kwaliteit lichtkoepels van BIK en Vaculux verkopen wij nog steeds onder de naam BIK lichtkoepel. Dan slaagt u bij lichtkoepelgigant. Bik lichtkoepels gaan moeiteloos mee in de trend van duurzame materialen en een beter milieu. Plaats uw order vandaag nog online!


Of bezoek één van onze vestigingen door heel Nederland en laat u adviseren door een van onze deskundige . Producten met een hoge isolatiewaarde ontwikkeld voor het platte dak en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Hierdoor is een verdere verduurzaming mogelijk van ronde kunststof lichtkoepels. Een lichtkoepel brengt veel licht in je woning of gebouw.


Staat jouw vakantie voor de deur of wil je gewoon eens lekker een avond uit? Dan is het wel zo'n prettig idee als je huis optimaal beschermd is tegen ongenodigde gasten. Deze koepel voldoet aan alle eisen ten aanzien van . JET BIK lichtkoepel inbraakwerend.

Een kant-en-klaar kwaliteitsproduct met jaar garantie, dat is opgebouwd uit een geïsoleerde rechte opstand én een glasraam. De opstand en het glasraam worden als één product geleverd voor een perfecte . Eigenschappen: ongevoelig voor weersinvloeden, minder gevoelig voor agressieve stoffen, optisch zuiver ( maximale lichtdoorlating) . Een ventilatieopstand is een apart element welke op de normale opstand geplaast word. Bij ventialtie opstanden de bedieningsslinger niet vergeten te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts