dinsdag 28 februari 2017

Aanhanger voor steiger

Koop of Verkoop steiger aanhanger op Marktplaats. Vind aanhanger steiger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Rolsteiger aanhanger met Euroscaffold rolsteiger ? Zoek niet verder en bestel gemakkelijk online!

Levering binnen uur door heel Nederland. Bent u op zoek naar de beste en meest veilige manier om uw steiger te vervoeren? Dan is een steigeraanhanger iets voor u. De steigeraanhanger van Euroscaffold heet bij ons ook wel steigertransporter.


Deze zijn verkrijgbaar in twee lengtematen: 2en 3centimeter. Zoals u ziet op deze pagina bieden we naast . U bent vanaf nu ready to go! Op zoek naar een steiger aanhangwagen ook wel steigeraanhanger genoem de witte smid heeft degelijke steiger aanhangwagens in voorraad.

Doordat de aanhangwagens specifiek voor klimmaterialen ontworpen zijn, voldoen ze aan alle wettelijke vervoerseisen. Steigeraanhangers, de perfecte oplossing voor vervoer van uw alu. Dankzij deze steigeraanhanger niet meer onnodig laden en lossen van uw steiger ! En met een logo sticker op de achterkant ben je zichtbaar op elke weg.


Afsluitbare steigeraanhanger voor rolsteigers van 2lang. Nieuw van ASC, de afsluitbare steigeraanhanger. Om meter rolsteiger eenvoudig en veilig te kunnen vervoeren, heeft ASC Group haar programma uitgebreid met een afsluitbare aanhanger. Hiermee heeft de eigenaar altijd zijn . Nemaco levert Altrex tegen zeer scherpe prijzen.


Kijk voor meer informatie en de prijs op onze website! Wij verhuren brede en smalle steigers op aanhanger. Tevens kunt u bij ons diverse accessoires huren!


ASC steigeraanhanger, steiger gemakkelijk vervoeren en altijd alle onderdelen bij elkaar. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bestel steigeraanhangers voor uw rolsteiger in onze webshop.


Gratis verzending in Nederland en België.

Vandaag voor 15:uur bestel morgen in huis. De vele aluminium onderdelen dragen er toe bij dat deze steiger makkelijk te hanteren is. Kortoeen kant-en-klare oplossing waarmee u de meest voorkomende klussen in één keer in de gevelsteiger kunt . Elke aanhangwagen wordt klantspecifiek geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts