dinsdag 21 februari 2017

Ton deurklink

Sterker, de Ton deurklink is de meest populaire klink in onze winkel! In het artikel over retro . Deze deurkruk is uitgevoerd in nikkel en naderhand gepolijst, waardoor hij een glanzend uiterlijk krijgt. Deurkruk Ton is het populairste model deurkruk.


Door de combinatie met donker ebbenhout, heeft deze.

Deze deurkrukken model Ton hebben allemaal een tonvormig handvat welke is gemaakt van ebbenhout. Ook zijn er model Ton deurkrukken waarvan het handvat is gemaakt van kunststof of bakeliet. Om uw interieur een mooie uitstraling te . Vind deurklink ton model op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wij geven u graag beste kwaliteit, een goede prijs en uitstekende service. Doordat wij ons deurbeslag zelf produceren is de prijs-kwaliteitsverhouding bij ons zo goed.

Dit model bestaat al bijna een eeuw en is door zijn eenvoud tijdloos geworden. Het werd gelijk een van de meest trendy en gewilde . In de jaren werd één van de bekendste deurkrukken ontworpen: het Ton - model. Dit tijdloze model wordt gekenmerkt door eenvoud. Hier ziet u de heruitgave van de originele Ton -model deurkruk (en bijbehorend raam- en deurbeslag).


Er zijn veel verschillende modellen gemaakt in de jaren dertig en er zijn dan ook nu nog veel verschillende modellen op de markt van het interieurbeslag. Klassiek Ton -model deurklink uit de jaren met echt ebbenhout. Onze Ton deurkrukken uiten zich door handmatig vakmanschap, net als in de jaren 30. Nostalgisch hang en sluitwerk, handgemaakt deurbeslag met ebbenhout. Een ruim assortiment Deurbeslag binnen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Beschikbaarheid: Op voorraad. Omschrijving Beoordelingen (5).


Paar deurklinken gemaakt van massief messing met een blinkend nikkelen afwerking of een geborsteld nikkelen afwerking en een tussenstuk van zwart ebben-hout. Ton model deurklinken met ronde rozet. Dit model uit de jaren `wordt compleet geleverd met twee rozetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts