vrijdag 24 februari 2017

Pvc flappengordijn

Koelcel en vriescel flappengordijn. Onze deurflappen voor koel- en vriescellen zijn geschikt tot een temperatuur van -graden Celsius doordat deze koelcel flappen ook soepel blijven bij temperaturen onder het vriespunt. Deze toepassing is niet nodig bij gebruik voor . Tochtgordijn PVC , 300x3mm, per lopende meter - transparant blauw. Schrijf de eerste review van dit product.


Een economische oplossing voor uw tochtoverlast is een PVC flappengordijn.

U creëert eenvoudig een veilige en aangename werkomgeving. De transparante flappen leveren wij ook als mobiele pvc . Alle losse materialen direct uit voorraad leverbaar tegen de scherpste prijs. Strokengordijn pvc op maat gemaakt of voordelig als losse materialen verkrijgbaar. Speciaal voor u op maat gemaakt. Is een strokengordijn eenmaal geïnstalleer dan bespaart u op energiekosten.


Maar er zijn meer voordelen. Het strokengordijn, PVC tochtgordijn of flappengordijn houdt ook stof, vuil en insecten tegen waardoor uw arbeidsruimte schoner blijft én veiliger is. PVC strippoorten hebben verschillende voordelen Zo laten deze strippoorten of strokengordijnen zich erg makkelijk installeren of demonteren en kunnen ze snel weggebonden worden als ze even niet nodig zijn Bovendien zijn de.

Ook pvc platen voor bijvoorbeeld tafelbladen of de afdichting. Het flappengordijn kan u verkrijgen in een vast of een verschuifbaar systeem. Een flappengordijn is een flexibele afscheiding van ruimten in uw magazijn, productiehal of distributiecenter.


De stroken bestaan uit een hoogwaardige, transparante, trekvaste kwaliteit PVC. De zijkanten van de stroken zijn afgerond voor een optimaal comfort en maximale afsluiting. Het gordijn wordt gemaakt van een transparante kunststof en kan in verschillende . Strookgordijnen bestaan uit transparante kunststof stroken met afgeronde randen waardoor een probleemloze doorgang mogelijk is. Elke pvc -strook wordt op een speciale rail bevestigd. Daarom kunnen de stroken ook probleemloos afzonderlijk worden vervangen.


In onze webshop zijn reservestroken verkrijgbaar op een . In het kader van de Arbo wet- en regelgeving is het zaak het arbeidsklimaat te optimaliseren. Een PVC tochtgordijn, strokengordijn of flappengordijn vormt de ideale flexibele doorgang. Koude- en warmtestromen worden beperkt door . Voorgemonteer op maat gemaakt, of alle losse materialen uit voorraad leverbaar.


Kenmerken Conditie : Nieuw Beschrijving PVC. PVC stroken, flappengordijn voor paardenstal of ander dierenverblijf. Helder transparante stroken 30cm breed 3mm dik dus lekker stevig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts