maandag 13 februari 2017

Maximale breedte screens

Deze verticale zonwering reflecteert voor een groot gedeelte de zonnestralen, voorkomt inkijk, laat licht in de ruimte heeft van binnen naar buiten een perfect doorzicht. Het screendoek wordt door een rits-systeem gevoerd in de geleiding. De maximale hoogte is maar liefst meter. Screens op maat bestellen vanaf € 700.


Zorg voor een heerlijk koel huis. Maximale breedte , meter, meter.

Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Elektrische bediening: maximum breedte gekoppeld. Selecteer hieronder eerst de juiste maat van de omkasting (891of 125) en daarna de maten. Hoe groter de afmetingen van uw screen , hoe groter de omkastingmaat. Afmeting van uw zonwering screens.


In stap van het bestelproces kunt u de maatvoering ingeven voor de juiste prijsberekening. Minimale breedte met motor is 750mm. Geheel aluminium voorzien van Heliosa screen doek. Er kan een lasnaad zitten in het screendoek , de maximale hoogte van het doek zonder lasnaad is verschillend per .

Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. Door de speciale RITS-geleiding is deze screen stormvast en insectenwerend (mits volledig afsluitbaar). De hardware is in honderden kleuren verkrijgbaar, veelal ook in de kleurlijnen van de grotere fabrikanten van terrasoverkappingen.


De onderlijst van de zipSCREEN. Bij screens zit het doek los in de geleider. Bij ritsscreens wordt het doek ingesloten in de zijgeleider. Doordat het doek opgesloten zit, is het doek windvast.


Het grote voordeel is dat de onderlat en het doek niet klapperen als het even waait. Een zipscreen , ook wel genoemd een ritsscreen , is een windvaste verticale zonwering dat met een uniek ritssysteem vastzit in de geleiders. Kies dan de screen V58 deze uit uit te voeren met degelijke Somfy motoren. Dit zorgt voor een prettige lichtinval in uw woning en uw zicht naar buiten toe blijft behouden.


Wil je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van de . Onze grootste screen de Square ZIP Max heeft een maximale breedte van 5cm. We hebben verschillende kastdesigns en afmetingen, screenkappen en geleiders. En wil je graag een print op jouw screendoek ? Ook dat is mogelijk bij Sunmaster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts