woensdag 15 februari 2017

Subsidie kunstof kozijnen

Zoals namelijk inmiddels wel algemeen bekend is heeft de Nederlandse overheid er voor gekozen om het merendeel van de subsidies af te. Wist u al dat u subsidie kunt krijgen voor het plaatsen van kunststof kozijnen ? Hier komt u voor in aanmerking als u minimaal twee energiebesparende maatregelen treft en aan een minimum aan isolatiewaarde en oppervlakte . Na mondeling contact met diverse partijen is duidelijk geworden dat kozijnen ook onder deze regeling komen te vallen. Daarnaast is er subsidie voor advies en een MJOP.


Ben je van plan om dubbelglas te kopen?

Bekijk deze website met complete informatie. Wij vertellen u er alles over. HOE KUNT U SUBSIDIE AANVRAGEN VOOR DE AANSCHAF VAN.


Wilt u voor de aanschaf van uw . Verenigingen van Eigenaren gebruik maken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis. Wilt u energie besparen in uw koopwoning door bijvoorbeeld Kunststof kozijnen ? Woningeigenaren en Appartement eigenaren kunnen dan subsidie aanvragen. Ook verenigingen van eigenaren komen hiervoor in aanmerking.

Het vervangen van kozijnen kan een flinke investering zijn. Gelukkig zijn er enkele mogelijkheden om (een deel van) deze investering terug te verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om energie te besparen met uitstekend isolerende kozijnen en beglazing. In sommige gevallen maak je ook aanspraak op een . Wil je dubbel glas in je woning integreren? Lees snel het antwoord en bekijk handige bespaartips op Dubbelglasprijzen.


Isolatiewerkzaamheden die gericht zijn op energiebesparing zullen onder het BTW tarief vallen. Er is dus subsidie op kozijnen vervangen. Bij keuze triple-glas in nieuwe kozijnen met een max U waarde van 5: extra subsidie € per m² glas.


Als er sprake is van het voor de eerste keer plaatsen van triple glas bedraagt het subsidiebedrag € 4per m². In een dergelijke situatie kan dan gebruik worden gemaakt van de aanvullende energiemaatregel: het . Wie subsidie krijgt voor het toepassen van minstens twee verschillende soorten isolatie, kan daarnaast ook subsidie krijgen voor aanvullende maatregelen. Dat zijn bijvoorbeeld isolerende deuren, energiezuinige kozijnen bij de toepassing van driedubbel glas, warmteterugwinning of een vraaggestuurd . Je kunt de subsidie aanvragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO. Op = Op, dus onderneem snel actie en neem contact op met Bogers en haal je voordeel. U ervoor in aanmerking komt.


Profiteer van de regeling ! Kosten demonteren en afvoeren oude kozijnen, monteren nieuwe kozijnen inclusief binnenafwerking.

Subsidie kunststof kozijnen ? Uitgaande van kunststof kozijnen in de kleur crème of wit met gladde uitvoering: Totaalprijs: € 8. Duurzaamheidslening Huiseigenaren in de gemeente Elburg kunnen gebruik maken van een duurzaamheidslening om energiebesparende maatregelen voor hun huis te financieren. De gemeente Elburg heeft een duurzaamheidslening in het leven geroepen, in samenwerking met het Stimuleringsfonds .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts