maandag 27 februari 2017

Stucornamenten

In veel, vooral oudere woningen zien we vaak de mooie lijsten en ornamenten. Deze karakteristieke elementen kunnen nu ook bij u thuis geplaatst worden. Het is niet zo eenvoudig als het daadwerkelijk lijkt, dus het is raadzaam deze door een ervaren stukadoor te laten plaatsen. Stucshop sierlijsten en ornamenten van Orac Decor.


Decorstuc stuc-ornamenten , Sittard.

Vind afbouwbedrijven in uw regio. Arte Decor is importeur van stucornamenten in gips. De stucwerklijsten zijn bedoeld ter verfraaiing van het interieur en om sfeer te creëren.


Achtergrondinformatie De ontwerptekeningen zijn gemaakt door huisschilder Jelke Bruinsma te . Vaak wordt er gekozen voor een mooie omlijsting van het plafon met in het midden een beeldschone rozet, met afwisselend in de hoeken een hoekornament. U creëert met stuc ornamenten de sfeer die u wilt uitdragen. Nadat alle lijsten en rozetten met gipslijm zijn bevestig kunt u .

NaaINTERIEUR, EERSTE ETAGE, VOORKAMER, SCHOORSTEEN STUCORNAMENTEN. Provider: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Size of this preview: 5× 6pixels. This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release. Type klus: Stucen overige.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Pand met schilddak en gepleisterde gevel met stucornamenten en kroonlijst met consoles in Schoonhoven vinden met Rijksmonumenten. Alle Rijksmonumenten van Nederland. PeBa Stukadoorsbedrijf - Website door Mitchell Online.


Sierlijsten en Ornamentengieterij. Ook informatie over de juiste plafond opbouw. In het begin van de twintigste eeuw kozen huiseigenaren eerder voor de meer eigen tijdse vormgeving van de Jugendstil, al worden stucornamenten in Lodewijk- stijlen in catalogi van begin twintigste eeuw nog wel weergegeven. Na wat zoekwerk blijkt een dergelijk bloemen- patroon ook in het voorhuis . De renovatie van de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam Hier is slechts een deel van de verdwenen stucornamenten aan de plafonds gereconstrueerd en voor de polychromie en de .

Numbered stucco ceilings ir D. Hoewel dit artikel slechts enkele panden in Gelderland betreft, deelt de redactie de mening van de schrijver dat een uitgebreidere kennis op dit gebied van belang is. De redactieraad verzoekt daarom de lezer attent te zijn op een. Terug naar Zoekresultaten . Interieur begane gron linker voorkamer, stucplafond met stucornament. De producten van Marshalltown zijn terug van weggeweest en behoren nu tot het hoogwaardige, duurzame assortiment van.


Dankzij onze jarenlange ervaring . Laat-middeleeuws of 17e eeuws pand onder schilddak. Gepleisterde voorgevel met stucornamenten en lijst met consoles, derde kwart 19e eeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts