dinsdag 21 februari 2017

Schuifdeur inbouw

Deze inbouwframes zijn geschikt voor metal-stud wanden of houten frames die afgewerkt worden met gipsplaat en naderhand afgewerkt moeten worden met een deurpost en architraaf. Let op: de schuifdeursystemen worden geleverd zonder schuifdeuren , deurpost en deurlijst (architraaf). Bespaar ruimte met onze schuifdeursystemen in de wand. Plaas eenvoudig uw schuifdeur in de wand.


Geschikt voor metalstud of houten scheidingswanden. Een inbouw schuifdeur is het toppunt van integratie.

Er is wel wat werk voor nodig om dit doel te bereiken. In een holle wand dient eerst een special frame ingebouwd te worden waarin de deur uiteindelijk kan schuiven. Het frame wat wij hiervoor gebruiken heet Essential en is van de fabrikant Scrigno. Scrigno is marktleider op het gebied van de productie van frames voor binnendeuren, zowel schuifdeuren als verborgen deuren.


Doorblader rustig onze catalogus en aarzel niet, ons om inlichtingen te vragen. Appartementen, woonzorgaccommodaties, één- en tweepersoons woonruimte en levensloopbestendige woningen vragen om slimme ruimtelijke oplossingen. Svedex biedt u de keuze uit verschillende in de wand en voor de wand schuifdeursystemen. Er is voor elke ruimte en elke bouwkundige .

Een schuifdeursysteem is de ideale oplossing in uiteenlopende situaties. Dat geldt dubbel voor dit inbouw schuifdeursysteem dat zeer weinig ruimte inneemt en toch enorm sterk is dankzij de kwalitatief . Stel zelf je paneeldeur samen, zodat je schuifdeurkast perfect bij jouw woonstijl past! Voor de woningbouw biedt Berkvens dit alternatief voor de draaideur, bekijk hier het assortiment!


Schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat met StoreMax Basic. De Latent is een discreet inbouwprofiel voor plafondbevestiging. Als de schuifdeur tot net onder het plafond moet komen, gebruikt met een inbouwprofiel, maar soms blijft dit profiel nog te zichtbaar.


De Silence schuifdeursystemen van Theuma combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met een strak en tijdloos uiterlijk. Op plaatsen waar u efficiënt met de beschikbare ruimte dient om te gaan, bieden de schuifdeursystemen van Theuma uitkomst. U kunt zelf uw schuifdeurpakket samenstellen met een rail en ophangsets passend bij uw deurgewicht.


We hebben echter ook complete bouwpaketten in ons assortiment waarmee u. Op maat gemaakt inbouwkasten. Aanbieding schuifdeurkast met goedkope stijldeuren. Ontdek ons nieuw en eenvoudig te installeren schuifdeursysteem voor zowel opbouw of inbouw. Een glazen schuifdeur is een ideale manier om ruimte te winnen in een woning. Je hebt geen draaicirkel, bovendien vergroot je het ruimtegevoel door de transparantie van het glas.


Je kan evenwel nog meer ruimte winnen met een inbouw schuifdeur.

Op die manier blijven alle muren vrij wanneer de schuifdeur geopend . Douchedeur met schuifdeur kopen? Glazen schuifdeur , 3-delig of voor een hoekinstap. Eenvoudig zelf een schuifdeur op maat maken? Of je nu een ervaren of beginnende klusser bent, met StoreMax Basic creëer je een unieke schuifdeur voor jouw opbergwensen.


De schuifdeuren van StoreMax Basic zijn een praktische oplossing met een moderne uitstraling en naar eigen. U kunt uw glazen schuifdeur ook laten inmeten of plaatsen door een ervaren monteur. Zo krijgt u gegarandeerd het beste resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts