maandag 27 februari 2017

Losse schuifdeuren voor kast

Kamerhoge schuifdeuren voor een kast. Je kunt van vloer tot plafond en in elke breedte een schuifdeur maken. Met deze oplossing maak je eenvoudig een schuifdeurkast op maat.


Schuif je PAX kast makkelijk open en dicht met onze schuifdeuren. Bekijk en bestel ze op IKEA.

Hierdoor is geen risico op een verkeerde maatvoering. De kasten op maat van 123schuifdeuren leveren we o. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort ( binnen km vanaf Nijkerk kosteloos, daarbuiten € bezorgkosten en € inmeetkosten). Ook voor montage van uw schuifdeuren schakelt u 123schuifdeuren in . Kast op maat laten maken? Stel eenvoudig uw schuifdeuren samen via onze website.


Levering binnen werkdagen!

Koop of Verkoop schuifdeuren op Marktplaats. Een kast met schuifdeuren kun je op elke gewenste maat maken en vraagt weinig vrije ruimte. Deze beschrijving gaat uit van een kast tussen twee muren in.


Je kunt uiteraard ook een vrijstaande schuifdeurkast maken. Storemax Comfort is een compleet assortiment schuifdeuren en kastinterieurs volledig op maat gemaakt. Hiermee stel je je persoonlijke kastenwand samen. Maar ook in representatieve kantoorruimten, in de vergaderzaal of. Schuifdeuren mét of zonder kastinterieur.


In de praktijk komt het echter regelmatig voor dat klanten al een IKEA kastinterieur of een andere open kast hebben. En daar willen ze dan graag een schuifdeur. Gebruik de handige online configurator.


Is het tijd om een nieuwe schuifdeur te zoeken voor uw kledingkast ? Stel hier uw eigen schuifdeur samen zodat u uw kast perfect laat aansluiten bij uw interieur. U kunt de schuifdeuren los bestellen, maar ook kopen in combinatie met een kastinterieur. Op maat gemaakt inbouwkasten.


Aanbieding schuifdeurkast met goedkope stijldeuren.

Kijk dan in onze webshop. Je zweefdeurkast online bestellen is erg eenvoudig bij OTTO! Een inbouwkast die helemaal naar jouw persoonlijke wens op maat wordt ontworpen en gemaakt.


Een kast op maat kun je bij ons eenvoudig volledig zelf samenstellen. Ook alleen schuifdeuren of losse interieurs leverbaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts