dinsdag 21 februari 2017

Marktplaats vloertegels

Tegels te koop aangeboden en gezocht op Marktplaats. Ruim aanbod van vloertegels en wandtegels voor in het huis, nieuw en tweedehands. Koop of Verkoop vloertegels restpartij op Marktplaats. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Vind gratis vloertegels op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Vind vloertegels 60xop Marktplaats. Tegels , Gebruikt, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Vind badkamer tegels op Marktplaats. Ongeveer vierkante meter.


Uw badkamer, toilet of keuken of andere ruimte opnieuw betegelen? Ik lever voordelig 1e keus kwaliteits wandtegels en vloertegels , al va € per m² excl. Kwaliteit, aanbevolen door professionele tegelzetters. Nieuw bij tegels en laminaat !

Alle advertenties van Tegels in Huis, Andelst op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Tegels in Huis en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Van vloertegels 45xtot vloertegels 120x1en groter! Alle kleuren en maten vloertegels voor elke interieur.


Neem contact op voor de beste prijs! Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen. Vind tegels op onze gratis marktplaats. Te koop wand- en vloertegels mosa.


Adverteren is gratis op onze marktplaats. Gratis weggeefwinkel en weggeefhoek. Mosa terracotta vloertegels van 40x40cm, echt iets voor een toilet of andere kleine ruimte. Even bellen voor om een afspraak te maken.


OUDERKERK AAN DE AMSTEL - Marktplaats in Ouderkerk aan de Amstel voor gratis en tweedehands af te halen spullen in Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Deze vloertegels zijn bij ons af te halen (wij hebben geen vervoer). GROENEKAN - Marktplaats in Groenekan voor gratis en tweedehands af te halen spullen in Groenekan en omstreken. Italiaans pleisterwerk, hooglans marmerpleister! In plaats van tegels nu waterdicht pleisterwerk.


Geen naden meer tussen de tegels maar naadloos Marmer.

Geschikt voor uw badkamer, toilet, keuken woonkamer. Oude Estrikken - Boeren plavuizen - antieke tegels - Vloerdelen en Plavuizen - Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts