maandag 20 februari 2017

Smalle steiger

Bent u op zoek naar een smalle rolsteiger ? Wanneer u ons totale aanbod bekijkt, ziet u direct de afmetingen staan. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien of de steiger geschikt is voor u. Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u . Bekijk ons ruime aanbod en bestel online.

Koop of Verkoop smal steiger op Marktplaats. Waar de ruimte beperkt is biedt onze smalle rolsteiger de oplossing voor werken op hoogte. Bij ons kunt u heel gemakkelijk online een steiger huren! Hierdoor is een snelle montage en demontage van de steiger mogelijk. De onderdelen van de rolsteiger zijn uitwisselbaar met elk gangbaar . Professionele aluminium rolsteiger : cm.


Klimtrex Small systeem zijn smalle rolsteigers, het opbouwframe is 73cm bree de onderlinge sport afstand is 28cm.

Er is een keus uit verschillende lengtes: 9M, 5M en 05M. Dit aluminium rolsteiger is binnen en buiten toepasbaar. Goedkoop een rolsteiger smal kopen vanaf € 1. Bestel voor 15:uur, morgen in huis. Gratis verzending in Nederland en België. Op zoek naar steigerverhuur?


Ons aanbod is heel divers, van brede tot smalle aluminium steigers met werkhoogtes van tot meter. Het opbouwen en afbouwen van een steiger wordt alleen in overleg met het filiaal gedaan. Dit zit niet bij de huur inbegrepen. Wanneer u contact opneemt met één van onze filialen kunnen zij u de prijs doorgeven.


Alle Veelgestelde vragen. PER WEEK1-weken PER WEEKna 4 . Vragen, advies of bijzondere wensen? Het smalle rolsteigersysteem. Ideaal voor smalle ruimtes. Perfect voor elke professionele klus.

RS TOWER rolsteiger smal. Krental Steiger verhuur in Den Haag voor particulier en vakman. Of u nu een steiger nodig heeft in de wijk Mariahoeve of net iets buiten de stad zoals in Nootdorp, wij bezorgen de steiger altijd bij u thuis.


Dan is een smalle steiger geschikt voor uw werkzaamheden. Maximale vrije opbouwhoogte smalle steigers is 6. Verhuur van smalle en brede steigers en ladders. Huur voordelig en snel bij Moerverhuur. Deze smalle Euroscaffold rolsteigers met rechte pen zijn net als onze brede steigers erg sterk en veilig.


Door de smalle frames van 0. De rolsteigers zijn van de beste kwaliteit lichtgewicht aluminium geproduceerd. Huur de eenvoudig verplaatsbare rolsteiger. Steigerverhuurbedrijven hebben verschillende soorten rolsteigers zoals de brede, smalle en lichtgewicht. Rolsteigers hebben de mogelijkheid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts