dinsdag 14 februari 2017

Polycarbonaat lichtplaten

Dat kan goedkoop en voordelig bij Huisman. We hebben de beste kwaliteit polycarbonaat en polyester lichtdoorlatende dakplaten. Toepassingen met overspanningen tot maar liefst meter, van hoogwaardige materialen polycarbonaat , acrylaat, pvc of polyester worden zo nodig aan de nieuwe eisen aangepast.


Wij bieden jou een keuze uit ruim 1verschillende profielen. De productie van polyesterplaten vindt plaats op de door ons zelf ontwikkelde, . Macrolux polycarbonaat platen.

Polycarbonaat enkelwandige lichtplaten zijn daarom veel sterker dan lichtplaten van PVC of acrylaat en dit ondanks dat het materiaal dunner is. Glasheldere polycarbonaat golfplaten hebben een zeer hoge lichtdoorlaat . Enkelwandige lichtplaten zijn verkrijgbaar als golfplaten en als damwandplaten in PVC, polycarbonaat , polyester (ook op rol) en acrylaat. Verkrijgbaar in PVC, polycarbonaat en polyester. Waarom kiezen voor lichtplaten ? Brengt natuurlijk daglicht binnen in de ruimte.


Daglicht heeft een positieve invloed op de gezondheid van dieren en de melkgift van koeien. Eenvoudig in montage door het lichte gewicht. Bestand tegen inslag van bv.

Meerwandig Polycarbonaat. Lichtplaten mooi voor overkappingen. Koop of Verkoop polycarbonaat op Marktplaats. Daarnaast hebben de top-x platen goede isolerende eigenschappen.


LICHTPLATEN Polycarbonaat Lichtdoorlatende PLaten Dakplaten. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Perfect aansluitend op de FALK Sandwichpanelen levert FALK geïsoleerde lichtplaten van polycarbonaat. Een transparant dak voor een beter leefklimaat.


We hebben deze lichtplaat beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: ”Helder” deze heeft een lichtdoorlatendheid van en ”Opaal” deze heeft een lichtdoorlatendheid van. Wij kunnen de lichtplaten voor u op. De platen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen helder en opaal, hierbij is de llichtdoorlatendheid en.


Hier vindt u onze keuze aan eenschalige en dubbelschalige lichtplaten. Ze zijn beschikbaar voor verschillende trapezeprofielgeometrieën en ook voor golfprofielen. De dubbelwandige ISO-KLAR onderscheiden zich door een warmteïsolatie door middel van luchtkamers. Ze worden geproduceerd in Polycarbonaat , PVC of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts