maandag 27 februari 2017

Rvs ketting 10mm

Sailinox bied daarnaast nog een ruim assortiment aan andere Kettingen , en toebehoren. Op verzoek ook leverbaar in elektro-verzinkte uitvoering. Niet geschikt voor hijsdoeleinden.


Breuklasten zijn geschatte waarden. Toepassing: Armatuurophanging, tentoo. Materiaalsoort, Roestvast staal.

Veilige werkbelasting (max.) 830kg. Bij afwijkende lengtes geldt: prijs en levertijd op aanvraag. Paginanummer in gids leverancier, 169 . Kettinghaak voor mm ketting , zeewaterbestendig roestvast staal AISI 316. De schalm van de ketting valt vast in de haak en de haak wordt met een optionele lijn vast gezet aan de. De schalm bestaat uit delen die na plaatsen vast geklonken worden.


Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk Kettingen artikelen van hoge kwaliteit. Alle producten binnen deze productgroep : .

De ketting voldoet aan de kalibratie din766. Gegalvaniseer ∅, Outside size, KG. Maggi gegalvaniseerde ankerketting en RVS3ketting , gekalibeerd volgens DIN76 wordt geleverd met fabriekscertificaat.


Deze ketting voldoet aan . Verlanglijst Product vergelijk. Verbindt twee kettingen van dezelfde diameter. VWB is lager dan die van een kettingschakel ). Er zijn geen beoordelingen voor dit . Door de FORCE ankerkettingverbinder draait het anker automatisch in de juiste positie als.


Halsketting-Stainless-Steel-Curb-Cuban-Link- 10mm - . Wij beschikken over een ruime collectie luxe en betaalbare rvs - kettingen van de hoogste 316L kwaliteit. Gegarandeerd jaren plezier. Artikelnummer, Omschrijving, Adviesprijs excl.


Vlaming Irridelta voor irrigatie, beregening. RVS -31 METER, €, 85.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts