donderdag 16 februari 2017

Betonverf op houten vloer

Advies mbt betonverf op een houten vloer verven. Dit is vooral interessant bij houten vloeren en trap schilderen, de meer belaste oppervlakken. Beste betonverf en vloercoatings tips. Kan ik betonverf op een houten vloer aanbrengen? Die vraag klinkt ons bekend in de oren.


Houten vloeren hebben specifieke eigenschappen.

Zo zijn ze gevoeliger voor temperatuur en vocht, vergeleken met betonvloeren. Anders gezegd: is betonverf geschikt om een houten vloer mee te verven? Zodra het hout krimpt of uitzet door vocht of veranderende temperaturen , beweegt de verflaag als het ware mee. Maar er zijn producten die we graag als betonverf voor houten vloeren durven aan te prijzen. Houtverf kopen voor het verven van een houten vloer ligt voor de hand.


Er zijn vele soorten vloerverf die het prima doen op hout. Lees hieronder hoe u de juiste keuze maakt. Betonverf op een houten vloer ?

Het lijkt onlogisch om een product aan te brengen . Iemand ervaring met het verven van een zacht houten vloer (bijv. grenen of vurenhout) met betonverf ? Ben je toe aan een andere kleur op de vloer? Met dit stappenplan van vtwonen weet jij straks precies hoe je een houten vloer kunt verven. Waar componenten vloercoating geschikt is voor vloeren die normaal tot zwaar belast zullen worden, is betonverf geschikt voor vloeren die licht tot normaal belast.


De flexibele verf beweegt mee met het levende hout en geeft het hout bovendien een beschermende, waterafstotende laag dat rotting voorkomt. Epoxy coatings, polyutheraan (PU) of betonverf in alle prijsklassen. Wanneer u denkt dat uw vloer niet zwaar belast zal worden, maar u wilt wel een stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden vloer , kijk dan eens bij betonverf.


Polyurethaan is flexibeler en beweegt daarom mee met ”verende” houten vloeren. Uw houten vloer (laten) verven? Kiest u krijtverf, betonverf of white wash?


Door je betonnen huiskamervloer te verven, kies je voor een relatief goedkope manier om je vloer een huiselijke uitstraling te geven. Garages hebben meestal ook een vloer van beton. Om deze op te knappen kun je ook voor betonverf kiezen. Daarnaast kun je met betonverf je tuintegels of kelder schilderen en betonpalen . Deze verf is namelijk antislip, slijtvast en goed reinigbaar.


Verf hem dan met betonverf.

In dit stappenplan lees je hoe je dat doet. De natuurlijke kleur behouden of een nieuwe kleur? En welke voorbereidingen zijn nodig? Hebben wij ook gedaan in kamer omdat budget voor houten vloer even op was.


Ik vind het niet extra koud aanvoelen, zeker niet . Wil jij je houten vloer of parketvloer een persoonlijk tintje geven? Geen neutraal hout, maar een trendy witte of gekleurde vloer? Of gewoon de kale plekken wegwerken? De sterke lak van Histor is een uitstekende keuze.


Ook bij intensief gebruik blijft je vloer jarenlang mooi. Maar het is betonverf met de kwaliteiten van een uitstekende houtverf ! Het is een bewerkelijk klusje, maar de vloer. De houten trap van de familie Ten Dam was dringend toe aan een opfrisbeurt. Door het jarenlange gebruik was de ondergrond versleten. Tijd dus voor een goede, duurzame en slijtvaste vloerverf.


Het was belangrijk voor de familie om een oplossing te . Ik heb buitenom een witte trap en hele donkere bruine vloer. Ik hoorde vanmiddag van de Karwei-meneer dat betonverf inderdaad ook goed mogelijk is. Nou zijn die paar stukjes hout wel makkelijk bij te werken maar ik kan me voorstellen dat je dat bij een grote vloer niet wilt hebben :7.


Ga voor de mooie industriƫle look met betonverf van KARWEI. Diverse kleuren voor zowel binnen als buiten. Bekijk online ons assortiment en bestel direct! Praxis heeft het voor je.


Bekijk, vergelijk en reserveer de betonverf direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts