maandag 13 februari 2017

Staalplaten dak

Te koop: geïsoleerde dakplaten met 2cm isolatie en beide kanten staalplaat ROOF2 tweede keuze. Toepasbaar voor dierenhokken, stallen, garage… € 100. Zeer grote verscheidenheid aan geprofileerde of gegolfde dakelementen met mogelijkheid tot vlakke of getande buiging en een volledig gamma dakpannen in verschillende vormen. Onze dakpanplaten van kwaliteitsstaal passen dan ook probleemloos op elke dakconstructie.


STALEN DAKPLATEN MET OF ZONDER ISOLATIE. Weckman dakpanplaten ook wel dakpanprofielplaten genoemd worden geprofileerd uit en mm dikke staalplaten en mm dikke aluminiumplaten, die .

Op zoek naar de beste profielplaten voor het dak ? Bij SAB-profiel leveren we graag een complete oplossing. Dus als u voor de gevel goed bezig bent, kunt u dezelfde hoge kwaliteit ook naar het dak doortrekken. Het brede assortiment omvat zowel koud- als warmdakplaten. Geprofileerde staalplaat is veelzijdig: het is constructief, divers en toepasbaar in exterieur en interieur. Deze brochure laat geprofileerde staalplaat zien als dak - en gevelbekleding.


Opgeklommen van de golfplaat op de nissenhut komt de geprofileerde plaat nu ook voor als hoogwaardige gevelbekleding. Doordat platen met verschillende kleuren probleemloos door elkaar gebruikt kunnen worden, kunt u uw gevel of dak een geheel eigen karakter geven.

Op maat gemaakt zetwerk zorgt voor de nette afwerkingen van details. Gevels en daken uitgevoerd met staalplaat kunnen elk gewenst karakter geven aan een woning of woongebouw. Ontwerpers hebben met dit materiaal veel vrijheid in de vormgeving en een grote keuze in kleuren en verschijningsvormen: staal is verkrijgbaar in veel kleuren en de beschikbare bewerkingstechnieken zijn. Wanden of daken die zijn bekleed met geprofileerde staalplaat hebben vrijwel geen geen onderhoud nodig. De platen roesten niet en verkleuren ook niet door de zon.


Niet alleen omdat de staalplaten voor het dak zo lang zijn, maar ook omdat ze met behulp van een speciaal daarvoor ontwikkelde machine op het werk worden vervaardigd uit de rol. De reeds gecoate staalplaat (coil) op haspel met een breedte van 7mm heeft een gewicht van ton. Eens heel lang geleden heeft een uitvinder dit soort van daken uitgevonden zonder ook maar na te denken over de fysische aspecten van zijn uitvinding.


Immers, een goede ventilatie van daken voorkomt niet alleen vochtproblemen, maar lost . Een warm dak is een geprofileerde stalen onderconstructie dat aan de bovenzijde nog wordt afgewerkt met bijvoorbeeld isolatie en dakbedekking. De metalen warmdakplaten zijn in diverse afwerkingen leverbaar zoals . Applied filters: Staalplaten dak. Doordat deze weining afdracht hebben komt er tss de overlapping van de panelen dikwijls water gesijpeld.


A Mechanische bevestiging van een warm dak op geprofileerde staalplaten - Geval 1. B Mechanische bevestiging van een warm dak op geprofileerde staalplaten - Geval 2. C Mechanische bevestiging van een warm dak op geprofileerde staalplaten - Geval 3. Wat is steeldeck Steeldeck is een geprofileerde staalplaat die de dragende schil van een dak vormt en. Geisoleerde dakplaten voor laagste prijs, genoeg in voorraad!

Wij kunnen op maat zagen) binnenzijde: staal interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts