zondag 12 februari 2017

Lariks terrasoverkapping

Terrasoverkapping lariks bij Janjp. Janjp heeft een breed assortiment aan terrasoverkappingen met hoge kwaliteitseisen. Dit West-Europese hout heeft een rode uitstraling en wordt ruw geleverd.


Het hout zal in de loop der tijd vergrijzen tenzij u dit hout behandeld. Voor overige informatie kunt u de pagina houtsoorten bezoeken. Vraag bij één van onze medewerkers naar .

Nergens meer keuze in Houten Overkappingen. Kies uit lariks douglas of Geïmpregneerd houten terras overkappingen. Lees onderstaand hoe u zelf een overkapping van lariks douglas hout kan maken. Wel is het een must het lariks douglas hout boven het maaiveld te monteren om de levensduur te verlengen. Binnen enkele dagen gratis thuis bij u afgeleverd.


Voor andere maten kunt u ook een offerte aanvragen. Vragen, ergens goedkoper? Uitgevoerd in schottenbouw. Plat dak met EPDM dakbedekking.

Alle balken op maat gezaag gekantfreesd en ingefrees schroeven uit zicht gemonteerd. Met een houten terrasoverkapping (veranda) kies je voor een natuurproduct, hout heeft een rustieke warme uitstraling. Lariks overkapping 3x 230cm. Wij leveren soorten houten overkappingen: Je kunt kiezen uit de houtsoorten douglas of lariks met daarop verschillende daksystemen.


Of je nu kiest voor douglas of lariks we leveren ze in vele . Betimmerd met verticaal lariks dubbellipprofiel. Dak bedekt met rode dakpannetjes. Een heel lieflijk plaatje, gemaakt en gemonteerd door Houtbouw Jan Theuns. Informeer naar onze legio aan mogelijkheden!


Een houten terrasoverkapping is een verrijking voor huis en tuin. Ook als het minder mooi weer is, is het heerlijk vertoeven onder een terrasoverkapping. U hebt de keuze uit diverse lengte en breedte maten en . Tot mijn verbazing zie ik bouwpak ketten op de markt waar totaal geen rekening is gehouden met sterkteberekeningen en (extreme) weersomstandigheden in ons land. Vul uw wensen in en wij gaan voor u aan de slag.


Wij werken alleen in regio Zuid-Holland en net daarbuiten! Bekijk recente projecten. Bezorgen in Nederland België. Het geeft uw overkapping een rustieke uitstraling.


U kunt de veranda ook gebruiken als carport of overkapping van uw andere eigendommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts